Ρόδος: Έτρωγε σε εστιατόριο όταν μαχαίρι καρφώθηκε στη μηριαία αρτηρία του

Ένας νεαρός Νορβηγός που γευμάτιζε σε εστιατόριο της Μεσαιωνικής Πόλης του έπεσε το μαχαίρι που έτρωγε, στην προσπάθεια του να σταματήσει το μαχαίρι στον αέρα έκλεισε τα πόδια του για να το εγκλωβίσει με αποτέλεσμα το μαχαίρι να καρφωθεί στην μηριαία αρτηρία.

Όπως αναφέρει το rodosreport.gr, σχεδόν αμέσως από το πόδι του τουρίστα άρχισε να τρέχει ασταμάτητα αίμα. Το περιστατικό αντιλήφθηκε ένας 28χρονος από τη Ρόδο που έσπευσε αμέσως να τον βοηθήσει.

Έσωσε την ζωή του τουρίστα

Παράλληλα κλήθηκε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τότε άρχισε μια μεγάλη περιπέτεια και μια μάχη με τον χρόνο για να σωθεί το παιδί από την άκρως επικίνδυνη αιμορραγία .

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ δεν μπορούσε να προσεγγίσει την πλατεία Ευδήμου όπου σημειώθηκε το περιστατικό λόγω των τραπεζιών και των εμπορευμάτων στο δρόμο ενώ ούτε το βανάκι του Δήμου Ρόδου κατάφερε να φτάσει στο σημείο.

Για καλή του τύχη ο 17χρονος νεαρός είχε στον πλευρό του για φύλακα άγγελο τον 28χρονο που είχε εκπαιδευτεί στις πρώτες βοήθειες στο εξωτερικό, αμέσως ανέλαβε δράση και απαίτησε να μην βγάλει κανείς το μαχαίρι και πίεζε την πληγή ώστε να περιοριστεί η αιμορραγία.

Με το ασθενοφόρο να μην μπορεί να προσεγγίσει και τους διασώστες να αναγκάζονται να έρθουν με τα πόδια γιατί είχε χάσει πολύ αίμα με τον χρόνο να τρέχει εις βάρος της ζωής του νεαρού τουρίστα.

Ο 28χρονος δεν άφησε στιγμή την πληγή και την πίεζε για να σωθεί ο νεαρός, έτσι μετέφεραν τον 17χρονο πάνω στην καρέκλα με τα χέρια στο ασθενοφόρο όπου τον παρέλαβε να τον πάει στο Νοσοκομείο.

28Στο νοσοκομείο πήγε και ο 28χρονος καθώς συνέχιζε να πιέζει το τραύμα καθώς ο νεαρός είχε χάσει πολύ αίμα και δεν μπορούσε να το αφήσει στιγμή, φτάνοντας στο νοσοκομείο ο 17χρονος μπήκε κατευθείαν στο χειρουργείο.

Ο 17χρονος χθες βγήκε από το Νοσοκομείο της Ρόδου και μπορεί να επιστρέψει στην χώρα του.

Related posts

Ραγίζουν καρδιές στην Κρήτη: Ο 17χρονος γιος τους “έφυγε” σε τροχαίο & γέμισαν μηνύματα τη στάση να θυμούνται όλοι

Θρήvoς στην Αστυνομία: Πέθανε μπροστά στον άντρα της 46χρονη αξιωματικός, μητέρα ενός ανήλικου παιδιού

Της ακρωτηρίασαν και τα 2 πόδια: Άσχημα νέα για την 20χρονη φοιτήτρια στην Πάτρα που κατέρρευσε μέσα στη Σχολή της