Ρεπόρτερ έκλαιγε on air για την κακοποίηση του σκύλου στην Αράχωβα: «Είναι τραγικό, συγχωρήστε με»

Οσο περνούν οι ημέρες και τα στόματα μένουν κλειστά για τον δράστη της κτηνωδίας στην Αράχωβα, η οργή περισσεύει. Η φρικτή κακοποίηση του Όλιβερ δεν έχει αφήσει κανέναν ασυγκίνητο, ωστόσο όπως φαίνεται στην περιοχή επικρατεί πρωτοφανής “ομερτά”.

Ρεπόρτερ έκλαιγε on air

“Η ομερτά που επικρατεί είναι απίστευτη. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένας εγκληματίας κυκλοφορεί ανάμεσά τους και σφυρίζουν αδιάφορα, σαν να μη συμβαίνει τίποτα”, είπε στο MEGA η Μαρία Πουλτίδου, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας κατά της κακοποίησης ζώων.

Το άτυχο ζώο, έπεσε θύμα βιασμού με αιχμηρό αντικείμενο, το βράδυ της Κυριακής, 26 Νοεμβρίου και ενώ το είχε αφήσει ο ιδιοκτήτης του να κάνει την καθιερωμένη βόλτα του. Ο “Όλιβερ” όμως δεν επέστρεψε ποτέ.

Εντοπίστηκε ώρες αργότερα, κακοποιημένος, αιμόφυρτος και με σπασμένα πλευρά. Μεταφέρθηκε άμεσα σε κτηνίατρο, αλλά παρά τις προσπάθειες να το κρατήσει στην ζωή, το άτυχο χάσκι πέθανε. Αμέσως μετά ζητήθηκε πραγματογνωμοσύνη του νεκρού ζώου συντροφιάς από την διεύθυνση κτηνιατρικής υπηρεσίας Βοιωτίας.

Σήμερα Τετάρτη η δημοσιογράφος Μαριάννα Γεωργαντή βγήκε στον αέρα της εκπομπής “Ώρα Ελλάδος” στο Open για να μεταφέρει τις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση. Συγκινημένη, βούρκωσε προσπαθώντας με δυσκολία να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

“Έχω και εγώ σκυλάκι, χίλια συγγνώμη δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτό στον αέρα. Είναι τραγικό!”, είπε προσπαθώντας να συγκρατηθεί και να συνεχίζει το ρεπορτάζ της.

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα