Ρένος Χαραλαμπίδης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Η λαϊκή κατακραυγή βιάστηκε πάρα πολύ να φωνάξει»

Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, ο ηθοποιός και κατηγορούμενος Πέτρος Φιλιππίδης,  τον έκρινε ομόφωνα ένοχο για δύο απόπειρες βιασμού σε βάρος δύο γυναικών συναδέλφων του και ομόφωνα αθώο λόγω αμφιβολιών για το αδίκημα του βιασμού κατ΄ εξακολούθηση εις βάρος τρίτης γυναίκας.

Οι αντιδράσεις στην δικαστική αίθουσα, άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου κλήθηκαν σχολιάσουν την απόφαση του δικαστηρίου.

Δίκη Φιλιππίδη: Οι αντιδράσεις των ηθοποιών

Στις τηλεοπτικές κάμερες, μίλησε ο ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης και τόνισε: «Κοιτάξτε, χύθηκε πάρα πολύ αίμα και έγιναν μεγάλοι αγώνες για να μην δικάζουμε σε λαϊκά δικαστήρια. Πάντα το έλεγα, από την αρχή, ότι πρέπει να περιμένουμε την δικαιοσύνη και η δικαστική αρχή είναι ανεξάρτητη».

Στην συνέχεια ανέφερε: «Τελικά τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι όπως η λαϊκή κατακραυγή βιάστηκε πάρα πολύ να φωνάξει».

Δίκη Φιλιππίδη: Η αντίδραση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα ήταν στο πλευρό της σύζυγου του Λένας Δροσάκη μετά από την απόφαση, έκανε μία ανάρτηση με στα stories του στο Instagram με σαφή αναφορά στην υπόθεση.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Έστι δίκης οφθαλμός ός τα πανθ’ ορά» έγραψε στην ανάρτησή του. Η φράση αυτή ανήκει στον αρχαία Έλληνα ποιητή, Μένανδρο και σημαίνει: «Υπάρχει το μάτι της δικαιοσύνης που βλέπει τα πάντα».

Related posts

Σαν σήμερα 19 Μαΐου: Η Γενοκτονία των Ποντίων στη σκληρότερη φάση της

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»