«Ρε τι ζούμε»: Σάλος στο διαδίκτυο με την προφητική ανάρτηση λίγα λεπτά πριν την τραγωδία – Η τραγική ειρωνεία

Εργαζόμενοι και στελέχη στα τρένα είχαν προειδοποιήσει για την χθεσινή τραγωδία, όμως οι αρμόδιοι δεν τους είχαν ακούσει.

Σε ανάρτηση του Προέδρου Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης ΟΣΕ, Κώστα Γενιδούνια, οποίος έκανε λίγες ώρες πριν το μοιραίο δυστύχημα αποδεικνύεται προφητική.

Τραγωδία Τέμπη: Η προφητική ανάρτηση

Με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κέντρο Διοίκησης, ο Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης ΟΣΕ (ΠΕΠΕ) αιχμηρά έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook «Μπορεί κάποιος να μας πει που είναι και που λειτουργεί η σηματοδότηση & τηλεδιοικηση στην βόρεια Ελλάδα;»

Δύο ώρες πριν την ανείπωτη τραγωδία ο ίδιος κατήγγειλε «προς Δράμα δεν υπάρχει , μετά το ΠΛΑΤΥ προς Φλώρινα μονή γραμμή , ενώ προς Αθήνα όλα σβηστά, μετά το τχ1 κόκκινο, σε λειτουργία η Σίνδος, η γραμμή προς Στρυμώνα ζούγκλα».

«Ρε τι ζούμε;» Διερωτήθηκε με νόημα και σημείωσε «κάθε άλλο σχόλιο είναι περιττό…».

«Ο Κ. Μητσοτάκης θα βρεθεί αύριο στο Κέντρο τηλεδιοίκησης – σηματοδότησης σιδηροδρομικού δικτύου βορείου Ελλάδος διαβάζω μόλις σε site. Μπορεί κάποιος να μας πει που είναι και που λειτουργεί η σηματοδότηση & τηλεδιοίκηση στην βόρεια Ελλάδα ; Προς Δράμα δεν υπάρχει , μετά το ΠΛΑΤΥ προς Φλώρινα μονή γραμμή , ενώ προς Αθήνα όλα σβηστά, μετά το τχ1 κόκκινο, σε λειτουργία η Σίνδος, η γραμμή προς Στρυμώνα ζούγκλα . Στην φωτό, οι ετοιμασίες.. Ρε τι ζούμε;;;;;;

Κάθε άλλο σχόλιο είναι περιττό…»

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα