Ραγίζει καρδιές η γυναίκα του δύτη που σκοτώθηκε στην Ταϊλάνδη: «Μου λείπεις και δε θα σε ξεχάσω ποτέ»

Συγκινεί με τα λόγια της η σύζυγος του δύτη που σκοτώθηκε στη σπηλιά της Ταϊλάνδης, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης για τον απεγκλωβισμό των 12 παιδιών και του προπονητή τους. 

Η γυναίκα σήμερα μοιράστηκε μία φωτογραφία του συζύγου της στο Instagram και με μία λεζάντα η οποία ραγίζει καρδιές και είπε πως της λείπει πολύ, κάνοντας ταυτόχρονα έκκληση στα παιδιά να μην κατηγορούν τους εαυτούς τους για τον χαμό του.

“Σ΄αγαπώ τόσο πολύ”, “Μου λείπεις…Σ’αγαπώ και δεν θα σε ξεχάσω ποτέ…από τώρα και στο εξής κάθε φορά που θα ξυπνάω…ποιόν θα φιλάω;”, έγραψε η χήρα του.

Ο38χρονος Σαμάρν Κουνάν, ένα πρώην μέλος της επίλεκτης ομάδας SEAL του Πολεμικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης, ήταν το μοναδικό θύμα της διεθνούς επιχείρησης διάσωσης.

“Ο Σαμάρν Κουνάν είναι ο πραγματικός ήρωας. Την ημέρα που έχασε τη ζωή του, σύσσωμη η ομάδα ήταν θλιμμένη, αλλά την αξιοποιήσαμε αυτή την θλίψη. Είδαμε ότι έδωσε τη ζωή του γι αυτόν τον σκοπό”, δήλωσε ο Ναρονγκσάκ Οσοτανακόρν.

Μια μέρα νωρίτερα η Βαλεεποάν δημοσίευσε μια φωτογραφία του χεριού της να κρατά το χέρι του συζύγου της. Άνθρωποι από ολόκληρο τον πλανήτη έστειλαν συλλυπητήρια και της έκαναν θετικά σχόλια στους λογαριασμούς της στα social media.

“Εκφράζουμε τη θλίψη μας σε εσάς και την οικογένειά σας αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ο σύζυγός σας είναι τόσο γενναίος. Ο κόσμος δεν θα ξεχάσει την καλοσύνη του και ό,τι έκανε για να σώσει αυτά τα παιδιά”, σημείωνε ένας χρήστης.

Ένας Ταϊλανδός καλλιτέχνης δεσμεύτηκε να φιλοτεχνήσει ένα άγαλμα του Σαμάρν που θα τοποθετηθεί στην επαρχία Τσιάνγκ Ράι, όπου βρίσκεται το σπήλαιο Ταμ Λουάνγκ.

Ο Σαμάρν, που εργαζόταν ως διασώστης εκτάτων περιστατικών στο αεροδρόμιο της Μπανγκόκ Σουβαρναμπούμι αφού αποστρατεύθηκε από τους SEALs το 2006, εντάχθηκε στην επιχείρηση διάσωσης την 1η Ιουλίου.

Βρετανοί δύτες εντόπισαν τα 13 παιδιά σε μια λασπώδη προεξοχή ενός μισοπλημμυρισμένου θαλάμου του σπηλαίου. Ο Σαμάρν απεβίωσε στις 6 Ιουλίου όταν έχασε τις αισθήσεις του στη διάρκεια της αποστολής του, η οποία ήταν η τοποθέτηση δεξαμενών οξυγόνου εντός του σπηλαίου, μόλις 2 ημέρες προτού μεταφερθεί εκτός σπηλαίου η πρώτη ομάδα των παιδιών.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, ορισμένοι Ταϊλανδοί σχολίασαν στα social media πως η ποδοσφαιρική ομάδα υπήρξε ριψοκίνδυνη γιατί μπήκε στο σπήλαιο στη διάρκεια της εν λόγω εποχής με τις βροχές. Εντούτοις, η Βαλεεποάν τούς απάλλαξε από κάθε ευθύνη. «Θέλω να πω στα αγόρια, σας παρακαλώ μην κατηγορείτε τους εαυτούς σας», δήλωσε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους.

Πηγή

Related posts

Πανελλήνια θλίψη: “Έφυγε” ο γηραιότερος φοιτητής στην Ελλάδα!

Κώστας Ηλιάκης: 18 χρόνια μετά από τον θάνατο του Έλληνα σμηναγού από τουρκικό F-16

Σαν σήμερα 19 Μαΐου: Η Γενοκτονία των Ποντίων στη σκληρότερη φάση της