Ραγίζει καρδιές πατέρας αγνοούμενου: «Ψάχνω έστω ένα σταυρουδάκι, να ξέρουμε ότι είναι εκεί»

Έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, στο οποίο περιμένει νέα για τον γιο του, μίλησε στο Newsbomb.gr, ο πατέρα του 21χρονου φοιτητή, που αγνοείται και αναφέρει: «Ενημερωθήκαμε μετά κι εμείς κι ήρθαμε αμέσως στο νοσοκομείο. Το παιδί είναι 21 ετών, λέγεται Κουτσόπουλος Αναστάσιος. Μας είπαν ότι δεν έχει γίνει ταυτοποίηση ακόμα. Τελευταία πληροφορία ήταν ότι βρισκόταν στο 3ο βαγόνι και μετακινήθηκε. Τίποτα παιδιά. Δεν βρήκαν ούτε το σταυρουδάκι του το χρυσό, να ξέρουμε ότι είναι εκεί…»

Τραγωδία Τέμπη: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των γονιών που ψάχνουν τα παιδιά τους

Η τραγωδία στα Τέμπη δεν έχει τέλος για κάποιες οικογένειες, που ακόμα ψάχνουν ίχνη από τους ανθρώπους τους. Δεν βρίσκονται ούτε στα θύματα, ούτε στους αγνοούμενους.

Την ώρα που έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία της παραλαβής των σορών μετά και την ταυτοποίηση των θυμάτων της πολύνεκρης σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, πολλοί είναι εκείνοι που ακόμα τρεις μέρες μετά αναζητούν μία απάντηση για το πού βρίσκονται οι δικοί τους άνθρωποι.

Παρότι έχουν ληφθεί δείγματα DNA δεν υπάρχει καμία άλλη ενημέρωση, ενώ πολλοί δεν βρίσκονται ούτε στη λίστα των αγνοουμένων ούτε των θυμάτων ή τραυματιών, με συνέπεια να απευθύνονται στους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ ώστε να εντοπίσουν τους οικείους τους ή έστω να πάρουν μία απάντηση.

Ο Γιάννης μέχρι και σήμερα ψάχνει τον αδερφό του, 34 ετών, ο οποίος ταξίδευε με τη μοιραία επιβατική αμαξοστοιχία στο πρώτο βαγόνι.

Ο 34χρονος σύμφωνα με τον αδερφό του, ταξίδευε από Αθήνα όπου βρισκόταν για να βγάλει δίπλωμα και επέστρεφε στην Κατερίνη, ενώς τελευταία φορά που μίλησε μαζί του ήταν λίγο πριν τη σύγκρουση.

Τον 22χρονος Ντένις Ρότσι, ο οποίος τον επόμενο μήνα κλείνει τα 23 χρόνια του, αναζητούν οι γονείς του, με τη φωτογραφία του στα χέρια απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί τους.

Ο νεαρός ήταν επιβάτης στο 5ο βαγόνι και δεν έχει δηλωθεί ούτε ως τραυματίας, ούτε ως αγνοούμενος. Είχε πάει στην Αθήνα για το τριήμερο και επέστρεφε στη Θεσσαλονίκη.

Τελευταία επικοινωνία μαζί του έγινε με μία φίλη του στις 23:10, ενώ 2 λεπτά πριν είχε μιλήσει με τη μητέρα του. Στο τηλεφώνημα στον πατέρα του, του είχε πει πως θα καθυστερήσει και πως θα τον καλούσε όταν έφτανε… «ακόμα περιμένω»

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»