Ραγίζει καρδιές η μητέρα του Μάριου: «Να βρεθεί ό,τι έχει απομείνει από το παιδί μου»

Στα ίχνη εντοπισμού των οστών του Μάριου Παπαγεωργίου φαίνεται ότι βρίσκονται οι αρχές 11 χρόνια μετά την απαγωγή και την δολοφονία του, μετά από πληροφορία που έδωσε στο «Φως στο Τούνελ» κρατούμενος φυλακών και τον εντοπισμό κρανίου στο μέρος που υπέδειξε.

Μάριος Παπαγεωργίου: Σε εξέλιξη η έρευνα

Στο «Πρωινό μας» μίλησε ο δικηγόρος της κυρίας Βαρβάρας Θεοδωράκη, της μητέρας του Μάριου που 11 χρόνια περιμένει να βρει το παιδί της, λέγοντας:  «Η πληροφορία ήρθε από πολύ έγκυρη πηγή, αναφέρεται σε περιοχές που είχαν κινηθεί οι δολοφόνοι και απαγωγείς, με χαρακτηριστικό και συγκεκριμένο στίγμα».

«Πραγματικά πιστεύω ότι είμαστε πάρα πολύ κοντά στον εντοπισμό των οστών του Μάριου, για πρώτη φορά είμαστε πολύ αισιόδοξοι» δήλωσε ο κος Νίκος Ρουσσόπουλος.

Μάριος Παπαγεωργίου: Συγκλονίζει η μητέρα του

Συγκλονίζει η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου – του νεαρού που απήχθη και δολοφονήθηκε και ποτέ δεν βρέθηκε η σορός του – που μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

Το μαρτύριό της ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2012, όταν ο 26χρονος μοναχογιός της απήχθη και δολοφονήθηκε.

Όλο αυτό το διάστημα η μητέρα του περιμένει καρτερικά οποιαδήποτε πληροφορία, ζητά να μάθει την αλήθεια, αναμένει να βρεθεί το σώμα του παιδιού της.

Η μητέρα του Μάριου, Βαρβάρα Θεοδωράκη λέει στο Mega: «Το μόνο που θέλω ότι είναι δυνατόν να βρεθεί ότι έχει απομείνει από το παιδί μου, τίποτα άλλο δε θέλω. Το μόνο που ζητάω. Με οποιοδήποτε τρόπο μπορούνε να το βρούνε. Να βρουν τα υπολείμματα».

Τώρα, 11 χρόνια μετά, η ανεύρεση κρανίου και οστών ύστερα από μαρτυρία κρατουμένου στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», κάνει τη μητέρα να ελπίζει ότι έστω και αυτόν τον τραγικό τρόπο θα δοθεί τέλος στον εφιάλτη.

«Θα περιμένω υπομονετικά τις είκοσι – τριάντα ημέρες πόσες θα’ ναι για να βγουν τα αποτελέσματα. Δε μπορώ να έχω ελπίδες αν δε δω τα αποτελέσματα. Να μάθω την αλήθεια, τι έγινε πώς έγινε και πού βρίσκονται τα κοκαλάκια του αυτό με ενδιαφέρει. Όλα τα άλλα τα έχει αναλάβει η δικαιοσύνη της οποίας της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη».

Μάριος Παπαγεωργίου: Το άγνωστο κρανίο

Το κρανίο έχει μεταφερθεί σε ειδικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. και αναμένεται να εξεταστεί από ανθρωπολόγο, για να διευκρινιστεί το έτος θανάτου.

Σε δήλωση του ο δικηγόρος της οικογένειας είπε: «Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι ότι η πληροφορία που δόθηκε είναι σε στίγμα που έχουν κινηθεί οι δράστες και είναι και σε περιοχή, σε περιοχές που από την πρώτη στιγμή είχαν απασχολήσει».

Στη συνέχεια εφόσον οι ημερομηνίες συμπίπτουν θα σταλεί DNA στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να συγκριθεί με αυτό της μητέρας του.

Τα αποτελέσματα θα δείξουν αν το κρανίο είναι πράγματι του Μάριου ή ανήκει σε κάποιον άλλο αγνοούμενο, που πιθανότατα έπεσε θύμα δολοφονίας.

Την ίδια ώρα ιατροδικαστής θα εξετάσει το κρανίο για να διαπιστώσει αν υπάρχει τρύπα από σφαίρα καθώς το θύμα πριν έντεκα χρόνια είχε πυροβοληθεί από τους δολοφόνους του.

Μάριος Παπαγεωργίου: Η πληροφορία στην Νικολούλη

Η δημοσιογραφική έρευνα της Αγγελικής Νικολούλη για άλλη μια φορά έφερε στο φως πολύ σημαντικά στοιχεία για την σκοτεινή αυτή υπόθεση.

Η πληροφορία του κρατούμενου θεωρήθηκε από την πρώτη στιγμή αξιόπιστη.

«Στις 28 θα μεταβεί και κλιμάκιο του ΥΔΕΖΙ από την Ασφάλεια Αθηνών προκειμένου να λάβει κατάθεση από τον συγκεκριμένο άνθρωπο», επιβεβαίωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του Μάριου.

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις και στο δικαστικό κομμάτι της υπόθεσης με 8 νέους κατηγορούμενους να απολογούνται τις επόμενες ημέρες.

Related posts

Ραγίζουν καρδιές στην Κρήτη: Ο 17χρονος γιος τους “έφυγε” σε τροχαίο & γέμισαν μηνύματα τη στάση να θυμούνται όλοι

Θρήvoς στην Αστυνομία: Πέθανε μπροστά στον άντρα της 46χρονη αξιωματικός, μητέρα ενός ανήλικου παιδιού

Της ακρωτηρίασαν και τα 2 πόδια: Άσχημα νέα για την 20χρονη φοιτήτρια στην Πάτρα που κατέρρευσε μέσα στη Σχολή της