Ραγίζει καρδιές η μητέρα του Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα: Το σπαρακτικό της μήνυμα

Η είδηση των θανάτων των δυο πιλότων, από την πτώση του Φάντομ στην Ανδραβίδα, έχει προκαλέσει πανελλήνια θλίψη. Κυρίως για τις δυο οικογένειες, που δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι τα παιδιά τους, έφυγαν από την ζωή, ψηλά όπως θα ήθελαν και εκείνοι.

Στην τελευταία κατοικία του, θα οδηγηθεί αύριο ο 29χρονος υποσμηναγός, Μάριος Μιχαήλ Τουρούτσικας, Πέμπτη 2/2  στο Πικέρνι Αρκαδίας, το χωριό που ο 29χρονος πιλότος μεγάλωσε και πέρασε τα παιδικά του χρόνια καθώς η μητέρα θέλει να τον έχει κοντά της.

Πτώση Φάντομ: Η σκέψη της για τον 31χρονο κυβερνήτη

Όπως αναφέρει η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η μητέρα του άτυχου 29χρονου, κ. Σταυρούλα βρίσκεται απομονωμένη και προσπαθεί με δυσκολία να γράψει δύο λόγια για την εξόδιο ακολουθία.

Να αναφέρουμε επίσης, πως η σκέψη της παρά την δική της θλίψη, βρίσκεται στους γονείς του 31χρονου Σμηναγού, Ευστάθιου Τσιτλακίδη, ο οποίος αγνοούταν μέχρι και το μεσημέρι της Τετάρτης.

Λίγο πριν την ανακοίνωση του θανάτου του κυβερνήτη, η κ. Σταυρούλα μίλησε πρώτη φορά στις κάμερες και δήλωσε: «Το μυαλό και η καρδιά μου είναι στους ανθρώπους του αγνοούμενου συναδέλφου του γιου μου, του Στάθη. Εύχομαι να έχει καλή έκβαση και να βρεθεί το παιδί τους ζωντανό»

Πτώση Φάντομ: Λύγισε ο πατέρας του 29χρονου

Λίγο πριν πει το τελευταίο «αντίο» ο πατέρας του 29χρονου πιλότου, θέλησε να αποχαιρετίσει τον γιο του απευθύνοντας δύο λόγια για αυτόν από την κάμερα της εκπομπής «Αλήθεια με τη Ζήνα» και μέσα από το παιδικό δωμάτιο του γιου του.

Μαζί με τις φωτογραφίες του έκανε λόγο για ένα εξαιρετικό παιδί που «έφυγε» γρήγορα. Έναν 29χρονο που είχε όνειρα για το μέλλον, που αγαπούσε τη δουλειά του και ονειρευόταν πάντα να πετάει μαχητικά αεροσκάφη.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Ο Μάριος ήταν περήφανος που ήταν πιλότος. Εγώ φοβόμουν, είχα το κακό στο μυαλό μου. Εκείνος δεν το σκεφτόταν. Έλεγε στη μητέρα του ότι αυτά τα αεροπλάνα είναι ασφαλή.

Τώρα ξεκινούσε τη ζωή του. Ήταν με μια κοπέλα που συγκατοικούσαν, είχε όνειρα για το μέλλον. Τίποτα δεν πρόλαβε να κάνει.

Πτώση Φάντομ: Τι λένε ο αδελφός και ο θείος του 31χρονου κυβερνήτη

Μετά την είδηση του θανάτου του 31χρονου Σμηναγού Στάθη Τσιτλακίδη, κυβερνήτη του μοιραίου Phantom, το οποίο κατέπεσε στον Κυπαρισσιακό κόλπο το πρωί της Δευτέρας 30/1.

Στον τόπο καταγωγής του, στον Γρανίτη Δράμας, οι κάτοικοι δηλώνουν σοκαρισμένοι και μιλούν για ένα εξαιρετικό παιδί, χαμηλών τόνων, που όνειρό του ήταν να γίνει ιπτάμενος της Πολεμικής Αεροπορίας. Ο κύριος Άρης Κεραμίδης, θείος του άτυχου πιλότου, μίλησε στο newsbomb.gr και δήλωσε συγκλονισμένος από τον χαμό του ανιψιού του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Στάθης Τσιτλακίδης ήταν ένα καλό παιδί που ετοιμαζόταν να παντρευτεί και πολύ έμπειρος πιλότος. Όπως τόνισε, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο χωριό Γρανίτης της Δράμας κι από μικρός έλεγε πως ήθελε να πετάξει μαχητικά αεροπλάνα. Για τους γονείς του, ο Άρης Κεραμίδης ανέφερε πως είναι σε σοκ, ότι δεν μπορούν να πιστέψουν, ότι χάθηκε έτσι ξαφνικά ο γιος τους.

Ο ίδιος, τόνισε ότι αυτό που ζητάει η οικογένεια είναι να διαλευκανθούν στο έπακρο τα αίτια της μοιραίας πτώσης του Phantom που προκάλεσε τον θάνατο του ανιψιού του και του συναδέλφου του Μάριου Τουρούτσικα.

Το Newsbomb.gr επικοινώνησε επίσης με τον αδερφό του Στάθη Τσιτλακίδη, Στέλιο, ο οποίος ήταν απαρηγόρητος και αρκέστηκε μας πει το εξής: «Μας ενημέρωσαν λίγο νωρίτερα από την ανακοίνωση, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και ο Αρχηγός ΓΕΑ για τον χαμό του αδερφού μου».

Σημειώνεται πως ο Στάθης Τσιτλακίδης, εκτός από τον Στέλιο, είχε ακόμα μια αδερφή, τη Μιχαέλα.

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»