Ραγίζει καρδιές η Μαίρη Παναγάκου: «Ο γιος μου είχε υποστεί φρικτό bullying, τον απείλησαν με όπλο»

Ο θάνατος του 43χρονου επιχειρηματία και γιο της μαγείρισσας Μαίρη Παναγάκου, έχει προκαλέσει σοκ στην Ανατολική Μάνη. Ο 43χρονος είχε δεχθεί επίθεση από Αλβανό σε αίθουσα δικαστηρίου και από τότε κατείχε άδεια οπλοφορίας.

Στην περιοχή του Κότρωνα, η είδηση της αυτοκτονίας του 43χρονου Αντώνη Παναγάκου, έχει σκορπίσει την θλίψη στην τοπική κοινωνία. Συντετριμμένη είναι η μαγείρισσα Μαίρη Παναγάκου μετά τον τραγικό χαμό του μονάκριβου γιου της, Αντώνη, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του το μεσημέρι της Δευτέρας.

Αντώνης Παναγάκος: Το παρελθόν του επιχειρηματία

Στην σημερινή εκπομπή 14/2 «Αλήθειες με τη Ζήνα» η πρώην τηλεοπτική μαγείρισσα αποκάλυψε ότι τα τελευταία χρόνια τόσο εκείνος όσο και η ίδια ερχόταν αντιμέτωπη με άσχημες συμπεριφορές από μία «παρέα» ανθρώπων, που «δεν τους άρεσε το δυναμικό φιλανθρωπικό του έργο στην περιοχή».

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Όσο προσπαθούσε να κάνει κάτι, τόσο τον χτυπούσαν. Ήταν λάθος μου που τον έφερα εδώ κάτω. Όπως σε κάθε μικρό τόπο, έτσι κι εδώ, υπάρχει μια μικρή ομάδα που διαφεντεύει. Προσπαθούσαν κάθε φορά να του δημιουργήσουν πρόβλημα»

Και πρόσθεσε: «Ο γιος μου είχε υποστεί φρικτό bullying με αισχρές εκφράσεις κι εκβιασμούς. Δεν του άρεσε αυτή η ζωή, αυτή η βρωμιά».

Ο 43χρονος άφησε πίσω του τέσσερις επιστολές:

Μία για τη μητέρα του,
μία για το δικαστήριο και
δύο σε φίλους του.

Αντώνης Παναγάκος: Είχε βγάλει άδεια για οπλοφορία

Η Μαίρη Παναγάκου απάντησε και για το όπλο που κατείχε νόμιμα ο γιος της και με το οποίο έβαλε τέλος στη ζωή του.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Star, ο 43χρονος πριν λίγα χρόνια είχε κάνει μήνυση σε έναν άνδρα, αλβανικής καταγωγής, για συκοφαντική δυσφήμιση, καθώς εκείνος τον είχε κατηγορήσει ότι είχε συνάψει ερωτικό δεσμό με τη σύζυγό του κι ότι ευθύνεται για τον χωρισμό τους.

Ο συγκεκριμένος άνδρας την ημέρα της εκδίκασης της υπόθεσης έφτασε οπλισμένος στο δικαστήριο και δε δίστασε να βγάλει το όπλο μέσα στη δικαστική αίθουσα, να το κολλήσει στον κρόταφο του 43χρονου και να τον απειλήσει ότι θα τον σκοτώσει.

Τότε η Μαίρη Παναγάκου είχε μπει μπροστά σαν ασπίδα για να προστατέψει τον γιο της, ενώ οι αστυνομικοί μέσα στην αίθουσα κατάφεραν να τον αφοπλίσουν.

«Από τότε», είπε η μαγείρισσα, «έβγαλε την άδεια οπλοφορίας και οπλοφορούσε γιατί φοβόταν για τη ζωή του».

Τέλος, κατήγγειλε ότι και η ίδια έχει πέσει θύμα εκφοβισμού από τους ίδιους ανθρώπους που έκαναν bullying στον γιο της.

«Ένας από αυτούς επιχείρησε να με βγάλει από τον δρόμο την ώρα που οδηγούσα προς Γύθειο. Κάλεσα την αστυνομία, αλλά οι αστυνομικοί τον ειδοποίησαν και άλλαξε αμέσως δρόμο», κατέληξε.

Related posts

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»

Με κλώσες παρομοιάζει τις γυναίκες ο Μητροπολίτης Κοζάνης :«Να γυρίσουν σπίτια τους, να μαζέψουν τα παιδιά τους»