Ράγισε ο Γιώργος Αυτιάς: «Άνοιξε η γη και με κατάπιε. Να μη το ζήσει κανείς ποτέ αυτό»

Ο Γιώργος Αυτιάς είναι πολύ αγαπητός από το τηλεοπτικό κοινό και ανήκει στους 3 κυρίους της ενημέρωσης που ο κόσμος παρακολουθεί πιστά.

Η στιγμή που ράγισε στον αερα

«Στην τηλεόραση έρχονται στιγμές που πρωταγωνιστεί η ασχετοσύνη του πολιτικού, ο αδιάβαστος πολιτικός. Όχι όλοι αλλά αυτοί που έρχονται αδιάβαστοι στου στούντιο και καμαρώνουν πως θα είναι η γραβάτα τους, τους κόβω εγώ και βλέπω ποια είναι η κατάσταση. Εκεί αρχίζει η κοτσάνα, ιδίως στα οικονομικά. Εκεί λέω: δεν είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος, που εκπροσωπεί έναν λαό που αγωνίζεται και θέλει κάτι παραπάνω, να μου λέει βλακείες. Εκεί νευριάζω πάρα πολύ, αγανακτώ όπως αγανακτούν και οι πολίτες και τον βάζω στα όρια του. Έχουμε πάει και σε διαφημίσεις μια, δυο φορές όταν τα πράγματα είχαν γίνει πολύ δύσκολα», ανέφερε αρχικά.

Ειδικά για τη στιγμή που ενημερώθηκε για τον θάνατο του πατέρα του είπε: «Υπήρξε η στιγμή που άνοιξε η γη και με κατάπιε. Όταν έμαθα τον θάνατο του πατέρα μου, ήταν κάτι απίστευτο. Μην το ζήσει κανείς ποτέ. Τον πατέρα μου τον είχα δει πάρα πολύ λίγο, ζήτημα είναι αν έχω ζήσει τέσσερα πέντε χρόνια μαζί του γιατί ήταν καπετάνιος. Ήταν οκτώ το πρωί τότε, θυμάμαι τον Δήμο Βερύκιο να με πιάνει από το χέρι και να μου λέει «Γιωργάρα τι γίνεται;». «Θα σου πω» του λέω. Εκεί ο σκηνοθέτης έριξε διαφημίσεις».

Όσο για τις προτάσεις που του έγιναν για να κατέβει στην πολιτική, ο Γιώργος Αυτιάς δήλωσε: «Μου έχουν γίνει προτάσεις να πολιτευθώ αλλά δεν ξέρω ακόμη αν είμαι ικανός να φτάσω σε αυτό το επίπεδο να μπορώ να εκπροσωπώ την πατρίδα μου. Εάν η ζωή με καλέσει, σε οποιόδήποτε μετερίζι και αν εγώ αισθανθώ ότι μπορώ να προσφέρω, τότε να ξέρεις ότι θα το μάθεις πρώτος».

Δείτε το βίντεο

Related posts

Αγία Βαρβάρα: Γιατί ο πεθερός σκότωσε τον γαμπρό του – Νέες αποκαλύψεις για το κίνητρο

Μόνο Σεβασμός! Ραγίζουν καρδιές στα Τέμπη με αυτό που κάνουν τα τρένα κάθε φορά που περνούν από το σημείο του δυστυχήματος

Αuτός είναι ο γαμπρός και γνωστός γιατρός που τον σκóτwσε ο πεθερός του στην Αγία Βαρβάρα