Ράγισε καρδιές η Δώρα Τσαμπάζη: «Δεν θα υπάρξει άλλος Νικολαΐδης και δεν θα υπάρξει άλλος Τζιδημόπουλος»

Διπλό χτύπημα για την οικογένεια του Ολυμπιονίκη του Tae Kwon Do Αλέξανδρου Νικολαΐδη, οποίος έφυγε από καρκίνο. Λίγους μήνες μετά, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή και ο προπονητής του Κώστας Τζιδημόπουλος, βυθίζοντας στο πένθος του οικείους του και τον κόσμο.

Την είδηση του θανάτου του προπονητή, την έκανε η σύζυγος του Ολυμπιονίκη μέσα από τα social media. To πρωί της Πέμπτης, η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολάΐδη, Δώρα Τσαμπάζη, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την σχέση πατέρα-γιου που συνέδεε τον Ολυμπιονίκη με τον προπονητή του τονίζοντας πως το Tae Kwon Do έχει φτωχύνει τους τελευταίους τρεις μήνες και πως δεν πρόκειται να υπάρξει άλλος Νικολαΐδης, ούτε άλλος Τζιδημόπουλος.

Δώρα Τσαμπάζη: Το Tae Kwon Do έχει φτωχύνει τους τελευταίους τρεις μήνες 

Όπως είπε χαρακτηριστικά η Δώρα Τσαμπάζη: «Ένας άνθρωπος της οικογένειας, ο οποίος είχε σχέσεις με τους γονείς του Αλέξανδρου, εδώ και 50 χρόνια περίπου. Ήταν αδελφικοί φίλοι, γίνανε κουμπάροι. Είναι από αυτά τα περίεργα της ζωής, γιατί έφυγε ξαφνικά. Είχε ένα πρόβλημα παρόμοιο με του Αλέξανδρου, το οποίο φυσικά δεν το γνώριζε, δεν πρόλαβε καν να το παλέψει, εισήχθη στο νοσοκομείο, έκανε ένα χειρουργείο και δεν τα κατάφερε»

Στην συνέχεια ανέφερε πως ο  Κώστας Τζιδημόπουλος ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος και θεμελιωτής του Tae-Kwon-Do:

«Ένας υπέροχος άνθρωπος. Ήταν λες και το έκανε επίτηδες, για να πάει να τον συναντήσει μια ώρα αρχύτερα. Είχα απίστευτο δέσιμο με τον Αλέξανδρο, ήταν μια σχέση πατέρα – γιου, γιατί ο Κώστας είχε μόνο κόρες. Ήταν από τους θεμελιωτές του Tae-Kwon-Do. Το ελληνικό Tae-Kwon-Do έχει φτωχύνει, ο Αλέξανδρος και ο Κώστας είναι αναντικατάστατοι»

Related posts

Ήθελε να προειδοποιήσει αλλά δεν πρόλαβε: Ανατριχιάζει η ανάρτηση της 36χρονης λίγες ώρες πριν το φονικό στην Αμφιλοχία

Θρήνος στην Αλεξανδρούπολη: 15χρονη νεκρή σε τροχαίο – Παλεύει για τη ζωή της μια 16χρονη

Κόλαση φωτιάς στη Στιμάγκα Κορινθίας: Στη μάχη με τις φλόγες 140 πυροσβέστες και εναέρια μέσα – «Δεν έχουμε νερό»