Ραγδαίες εξελίξεις με τη νεκρή Αναστάζια: Το αποτσίγαρο, το παπούτσι και το μυστήριο με τα δύο σπίτια

«Τρέχουν» οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω και πλέον όλα δείχνου άγρια και βασανιστική δολοφονία.

Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα πως ο δράστης είχε καταφέρει να την παρασύρει έξω από το σπίτι

Οι αρχές έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η 27χρονη Πολωνή βρήκε μαρτυρικό θάνατο σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από το σημείο που βρέθηκε η σορός της και όχι στο χωράφι ή στο σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές.

Μάλιστα, η αστυνομία έχει συλλέξει από το συγκεκριμένο σπίτι στοιχεία και συγκεκριμένα ένα παπούτσι και αποτσίγαρα, που έχουν ήδη σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για ανάλυση.

Το εγκαταλελειμμένο σπίτι είναι τόσο κοντά στο σημείο, όπου βρέθηκε νεκρή η Αναστάζια, που ο 32χρονος θα μπορούσε να την μεταφέρει μόνος του. Ωστόσο, δεν αποκλείεται και η συμμετοχή του συγκατοίκου του.

Πρόκειται για ένα σημείο που δεν έχει πολλά σπίτια τριγύρω του, ενώ ο 32χρονος φέρεται να το ήξερε καλά. Κάπως έτσι δικαιολογείται και η παρουσία της σορού στο σημείο που βρέθηκε. Το άψυχο κορμί της 27χρονης βρέθηκε τυλιγμένο σε μεγάλες μαύρες σακούλες, σακούλες που φέρεται να έχουν βρεθεί και στο εν λόγω σπίτι. Η απόσταση του σπιτιού από το σημείο εύρεσης της σορού της 27χρονης δεν ξεπερνά τα 100 μέτρα και η Αστυνομία εικάζει ότι ο βασικός ύποπτος θα μπορούσε να έχει μεταφέρει ακόμα και μόνος το πτώμα στο σημείο.

Υπενθυμίζεται ότι η σορός της Αναστάζια εντοπίστηκε ανάμεσα σε κλαδιά, με το μισό της σώμα σκεπασμένο με σακούλα και το άλλο μισό σκεπασμένο με αρμυρίκια και κλαδιά.

 «Αλλάζει η κατηγορία την Τετάρτη»

Για το μεσημέρι της Τετάρτης έχει πάρει προθεσμία να απολογηθεί ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που θεωρείται ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια.

Μέχρι στιγμής κατηγορείται μονάχα για αρπαγή, σύμφωνα όμως με όσα μετέδωσε το MEGA, ο συνήγορός του φέρεται να γνωρίζει πως την Τετάρτη η κατηγορία θα αλλάξει. Αυτό πιθανότατα σημαίνει πως οι Αρχές έχουν εντοπίσει στοιχεία για τα οποία έχουν ενημερώσει την ανακρίτρια

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα