Ραγδαίες εξελίξεις: Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου – Ο ρόλος τους στην απαγωγή

Η Αγγελική Νικολούλη είναι γνωστή για την ενασχόλησή της με υποθέσεις και εξαφανίσεις αλλά στην συγκεκριμένη έχει αφιερώσει πολύ χρόνο.

Μάριος Παπαγεωργίου: Πού είναι θαμμένος;

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» είχε προαναγγείλει πως τον Μάΐο του 2023 θα έμπαινε τέλος στην 11χρονη και πλέον έρευνα για την απαγωγή και δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου τον Αύγουστο του 2012. Και έτσι λοιπόν σήμερα(09/05) οδηγήθηκαν στον ανακριτή οι πρώτοι δύο κατηγορούμενοι με κατηγορίες κατηγορίες για άμεση συνέργεια στην αρπαγή και την ανθρωποκτονία σε βάρος του άτυχου οπτομέτρη σε ηλικία 26 χρόνων. Αναμένεται να πάρουν προθεσμία για να απολογηθούν.

Πρόκειται για τους δύο κατηγορούμενους στην υπόθεση για τους οποίους είχαν εντοπιστεί ενοχοποιητικές σε βάρος τους τηλεφωνικές συνομιλίες με τον «εγκέφαλο». Είναι εκείνοι με το υποτιθέμενο ταξίδι που έκαναν, για να πουλήσουν κάρβουνα και στην πραγματικότητα τους έχει αποδοθεί η μεταφορά και η τελική εξαφάνιση του πτώματος του Μάριου, για την οποία μέχρι σήμερα η μητέρα του και η Δικαιοσύνη ζητούν απαντήσεις.
Αυτές οι δύο πρώτες συλλήψεις άνοιξαν την πόρτα στην τελική πορεία της υπόθεση για την πλήρη εξιχνίαση και αναμένεται τα επόμενα 24ωρα να ακολουθήσουν ακόμη τέσσερις συλλήψεις εμπλεκομένων στην απαγωγή και την δολοφονία του άτυχου νέου.

Όλη η αλήθεια για την υπόθεση «Μάριος Παπαγεωργίου»

Ήταν Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012, όταν ο 26χρονος Μάριος Παπαγεωργίου, φεύγει από το Διακοπτό Αχαΐας όπου βρισκόταν για διακοπές με τη μητέρα του για την Αθήνα. Η μητέρα του διακεκριμένη οδοντίατρος, εκείνος μοναχοπαίδι από εύπορη οικογένεια με όλο το μέλλον μπροστά του.

Μία μέρα αργότερα, άγνωστος τηλεφωνεί στη μητέρα του, Βαρβάρα Θεοχαράκη και την ενημερώνει πως κρατάει το παιδί της, ζητώντας 62.000 ευρώ για να τον απελευθερώσουν χωρίς να τον βλάψουν.

«Επειδή εδώ και δύο χρόνια δίνουμε στο γιο σου καθαρό πράμα και δεν μας πληρώνει μας χρωστάει 620.000 ευρώ. Αν θες να τον ξαναδείς, δώσε μας τα λεφτά», αναφέρει η φωνή που βρίσκεται στην άλλη άκρη του τηλεφώνου. Η γυναίκα δεν τον πιστεύει, καθώς «Ο Μάριος ούτε κάπνιζε, ούτε έπινε».

«Τους είπα ότι θα πάω στην αστυνομία και τους έκλεισα το τηλέφωνο» λέει η μητέρα σε συνέντευξή της, η οποία στράφηκε στη συνέχεια για βοήθεια σε οικογενειακό φίλο, ο οποίος της είπε καθησυχαστικά ότι «ο Μάριος θα ήταν σε καμιά παραλία με κανένα… γκομενάκι». Της συνέστησε επίσης να μην πάει στην αστυνομία επειδή οι αστυνομικοί είναι διεφθαρμένοι.

Εκείνη τελικά πάει στην αστυνομία

Δείτε το βίντεο

Related posts

Με κλώσες παρομοιάζει τις γυναίκες ο Μητροπολίτης Κοζάνης :«Να γυρίσουν σπίτια τους, να μαζέψουν τα παιδιά τους»

«SOS» Γιώργου Τσατραφύλλια για τον καιρό: «Σε λιγότερο από 20 ώρες θα πέσει το νερό 3 μηνών…»

Η κληρονομιά της Ελλάδας σε μοναδικά κλικ: Εντυπωσιακές εικόνες από την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας