“Ζαλίζει” ο μισθός της: Το ποσό που θα παίρνει η Εύα Καϊλή μετά την αποφυλάκιση της

Την Μεγάλη Παρασκευή, αποφυλακίστηκε από τις φυλακές των Βρυξέλλων η Εύα Καϊλή. Το «βραχιολάκι» που αναζητούνταν βρέθηκε και σύμφωνα με τον δικηγόρο της Μιχάλη Δημτρακόπουλο, αποφασίστηκε η αποφυλάκιση της.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να αγκαλιάσει το παιδί της και να αναπληρώσει το χρόνο, δίπλα στην κόρη της.

Όπως είχε δηλώσει η Εύα Καϊλή: «Περιμένω με ανυπομονησία να βρεθεί το ηλεκτρονικό βραχιόλι για να βγω από τη φυλακή. Την πρώτη μέρα θέλω απλώς να είμαι στο σπίτι με την κόρη μου. Όλη την ημέρα μαζί της. Από τον Ιανουάριο μέχρι τώρα την βλέπω μόνο δύο φορές τον μήνα. Θα παραμείνω στις Βρυξέλλες, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την αθωότητά μου».

Ο μισθός της Εύας Καϊλή

Μετά την έξοδο της, θα ασκεί τα κοινοβουλευτικά της καθήκοντα από το σπίτι. Αυτό σημαίνει ότι πέρα από τον μισθό της που ως ευρωβουλευτή ανέρχεται σε περίπου 7.000 ευρώ, θα λαμβάνει και το -κομμένο επειδή δε θα παρίσταται- επίδομα της Ολομέλειας όπως λέγεται, το οποίο ανέρχεται σε περίπου 2.500 ευρώ. Σύνολο δηλαδή 9.500 ευρώ.

Οι όροι αποφυλάκισής της

Η Εύα Καιλή μόλις πάρει το «πράσινο φως» θα πάει στο σπίτι της που βρίσκεται κοντά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Θα επιτηρείται 24 ώρες το 24ωρο και θα μπορεί να βγει μόνο με άδεια του Μισέλ Κλεζ και για συγκεκριμένους λόγους.

Δε θα συναντήθεί με τον σύντροφό της, Φρατζέσκο Τζιόρτζι, με τον οποίο θα μπορεί να έχει μόνο τηλεφωνική επικοινωνία.

Αποτυπώματα Τζόρτζι και Παντσέρι στις δεσμίδες

Ο δικηγόρος της αποκάλυψε ότι στα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι της Εύας Καϊλή δεν υπάρχουν τα δακτυλικά της αποτυπώματα.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το Star, στις δεσμίδες των χρημάτων εντοπίστηκαν τα αποτυπώματα δύο άλλων κατηγορουμένων για την υπόθεση του Qatar Gate, του συντρόφου της Εύας Καϊλή Φραντσέσκο Τζόρτζι και του φερόμενου ως «εγκέφαλου» του κυκλώματος Πιέρ Αντόνιο Παντσέρι.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα