“Βούλωσέ το”: Όλο το Διαδίκτυο μιλάει για τον Κανάκη-Τα πυρά σε Πορτοσάλτε και Άδωνι για τα Τέμπη

«Πόλεμος» Κανάκη – Γεωργιάδη με αφορμή τα όσα είπε ο Άρης Πορτοσάλτε αφού οι δηλώσεις του για τα Τέμπη προκάλεσαν σάλο.

Το χρονικό της κόντρας

Ποικίλες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει τα όσα ανέφερε ο Άρης Πορτοσάλτε στην ΕΡΤ μιλώντας για την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη, που κόστισε τη ζωή σε 57 αθώες ψυχές.

Ο Άρης Πορτοσάλτε μίλησε για θυσία ανθρώπων, προκειμένου να ξεκινήσουν έργα στις σιδηροδρομικές γραμμές, μια φράση που προσπάθησε να… μαζέψει μετά τα «πυρά» συναδέλφων του και του κόσμου.

Ο Αντώνης Κανάκης μέσα από τη σατιρική εκπομπή του ANT1, «Ράδιο Αρβύλα», απασφάλισε κατά του δημοσιογράφου, λέγοντάς του να σταματήσει να μιλάει και χρησιμοποιώντας έντονη φρασεολογία.

«Αυτό που είναι χυδαίο είναι ότι τολμάς να κάνεις αυτούς τους συμψηφισμούς αυτήν την ώρα (σ.σ. για το Μάτι), ξεκινάς να λες ότι δεν είναι της στιγμής, αλλά το λες. Αν δεν είναι της στιγμής, βούλωσέ το, μην το λες…»

Παρακάτω σε ένα δεύτερο απόσπασμα συνέχισε ο Αντώνης Κανάκης: «Επικοινωνούν αυτοί οι άνθρωποι με τον εγκέφαλό τους; Δηλαδή γ…ώ τις γραβάτες σας, τα σακάκια σας, τα πτυχία σας, τις θέσεις σας, τη μούρη που πουλάτε οι δημοσιογράφοι οι έγκριτοι και σκ…ά στα μούτρα σας. Καταλάβατε; Για αυτό δεν θέλουμε να βγαίνουμε».

Δείτε το επίμαχο ποστ

Related posts

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»