“Του έλεγα να σταματήσει και να κατέβει”: Η 19χρονη “καίει” τον 26χρονο Αλβανό στη Θεσσαλονίκη

Η φονική παράσυρση της 21χρονης Χανιώτισσας στη Θεσσαλονίκη από 26χρονο οδηγό, είχε ως αποτέλεσμα την ίδια της τη ζωή αφού δεν άντεξε και κατέληξε στα τραύματά της. Η απολογία του δράστη και της συνοδηγού του οχήματος εξελίσσεται στο γραφείο της ανακρίτριας για το μοιραίο εκείνο βράδυ.

Οι απολογίες του 26χρονου και της 19χρονης

Πρώτος πέρασε το κατώφλι του γραφείου της ανακρίτριας, ο 26χρονος, ο οποίος διώκεται -μεταξύ άλλων- για επικίνδυνη οδήγηση που είχε αποτέλεσμα τον θάνατο. Κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν απολογήθηκε επί της ουσίας και αρκέστηκε στο να εκφράσει τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο της φοιτήτριας, η κηδεία της οποίας θα γίνει σήμερα στον τόπο καταγωγή της, στα Χανιά.

«Δεν είναι ώρα να δώσω εξηγήσεις. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια», φέρεται να είπε μεταξύ άλλων σύμφωνα με το thesstoday.gr ενώ το makthes.gr αναφέρει ότι η απολογία του κράτησε πέντε λεπτά!

Ακολούθησε στην ανακρίτρια η 19χρονη (ημεδαπή) συνοδηγός, η οποία βαρύνεται με την πράξη της συνέργειας στην επικίνδυνη οδήγηση που είχε αποτέλεσμα τον θάνατο.

«Του έλεγα να σταματήσει και να κατέβει και αυτός μου χάιδευε το χέρι και μου έλεγε να μην ανησυχώ», φέρεται πως υποστηρίζει η νεαρή κοπέλα για το μοιραίο βράδυ.

Αφέθηκε ελεύθερη και της επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Το βίντεο του ρεπορτάζ

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα