“Το παιδί μου δεν θα γυρίσει πίσω”: Ραγίζει καρδιές η μητέρα του 3χρονου παιδιού που πνίγηκε από σταφύλι στην Τήνο

Στο πένθος βυθίστηκε η Τήνος μετά τον θάνατο ενός 3χρονου αγοριού που πνίγηκε από σταφύλι.

Το χρονικό του συμβάν

Όλα έγιναν το πρωί της Τρίτης, όταν το 3χρονο αγοράκι έτρωγε αμέριμνο σταφύλια στο σπίτι του. Ξαφνικά δυο ρώγες σφηνώνουν στο λαιμό του, έχασε σφυγμό και κατέρρευσε μπροστά στη νταντά του που το πρόσεχε.

Η νταντά ειδοποίησε τον πατέρα του παιδιού, ο οποίος το μετέφερε στο αστυνομικό τμήμα, όπου οι αστυνομικοί του έβγαλαν τουλάχιστον δύο ρώγες από σταφύλι. Το παιδί μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας με τη βοήθεια της Αστυνομίας, ωστόσο ήταν πλέον αργά.

Διαβάστε επίσης – Τήνος: “Αν δεν ήταν τόσο υποστελεχωμένο το κέντρο υγείας, μπορεί το παιδί να ζούσε τώρα”, δήλωσε ο πατέρας του 3χρονου

Συγκλονίζει η μητέρα του τρίχρονου αγοριού

Η μητέρα του 3χρονου μίλησε στην εκπομπή “Live News” και συγκλόνισε.

«Το αποτέλεσμα δεν αλλάζει, εμένα το παιδί μου δεν θα γυρίσει πίσω. Δεν ήμουν σπίτι. Ήταν το παιδί με την κοπέλα που το πρόσεχε και μόλις έφυγα μετά από λίγο με παίρνει τηλέφωνο να πάω στο Κέντρο Υγείας.

Ο άντρας μου, το μαγαζί του είναι ακριβώς κάτω από το σπίτι και του το κατέβασε η κοπέλα εκεί και μετά πήγε στην αστυνομία, όλα έγιναν σωστά και γρήγορα, πήγαμε στο Κέντρο Υγείας. Δεν ξέρω τώρα τι να σας πω.

Εμείς τώρα βγήκαμε από τον ιατροδικαστή και μας λέει ότι τα αποτελέσματα θα τα έχουμε από τον καινούργιο χρόνο. Το μόνο που μπορώ να σου πω πριν βγει το πόρισμα, γιατί δεν είμαι σίγουρη για κάτι, είναι ότι άλλα μας είπαν στο Κέντρο Υγείας και άλλα ο ιατροδικαστής. Όταν βγει το πόρισμα θα ξέρουμε ακριβώς τι έχει συμβεί. Αλλά και πάλι δεν αλλάζει κάτι», δήλωσε η μητέρα του παιδιού.

Δείτε το video

Related posts

«SOS» Γιώργου Τσατραφύλλια για τον καιρό: «Σε λιγότερο από 20 ώρες θα πέσει το νερό 3 μηνών…»

Η κληρονομιά της Ελλάδας σε μοναδικά κλικ: Εντυπωσιακές εικόνες από την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα για την Μαριάννα Τουμασάτου: Το σπαρακτικό μήνυμα για την απώλεια που βύθισε στο Πένθος την διάσημη ηθοποιό