“Στάθηκε στα παιδιά που την είχαν ανάγκη”: Η Όλγα Κεφαλογιάννη αποχαιρετά την αγαπημένη θεία της, Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Η Υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να αποχαιρετήσει την αγαπημένη της θεία.

Το αντίο

«Αγαπημένη μου θεία Μαριάννα, Είναι στιγμές, που τα λόγια στερεύουν. Είναι φτωχά, λίγα, αδύναμα να περιγράψουν αισθήματα, μνήμες, αγάπη, θαυμασμό. Αν κάτι πάντα σε χαρακτήριζε, αυτό θα ήταν μια αγκαλιά. Αγκαλιά αγάπης και στοργής. Αγκαλιά φροντίδας και καλοσύνης. Χωρούσε τους πάντες.

Την οικογένεια σου, τα παιδιά σου, όλα τα παιδιά που είχαν ανάγκη. Και αυτή η αγκαλιά προσέφερε ελπίδα, ανακούφιση, ζωή. Υπήρξες για εμένα σύμβολο, κίνητρο, πηγή έμπνευσης και δημιουργίας. Ο θαυμασμός μου για το ήθος σου ήταν πάντοτε απεριόριστος. Η ανεκτίμητη προσφορά σου στην πατρίδα, το τεράστιο έργο ανθρωπιάς σου θα κρατά τη μνήμη σου ζωντανή για πάντα. Τη μνήμη μιας Μεγάλης Ελληνίδας. Σε αποχαιρετώ με αγάπη και σεβασμό», έγραψε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Related posts

Σαν σήμερα 19 Μαΐου: Η Γενοκτονία των Ποντίων στη σκληρότερη φάση της

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»