“Σαν να έχουμε Χούντα”: Ο Πορτοσάλτε δίνει “πληρωμένη” απάντηση στον Κανάκη και το Ράδιο Αρβύλα για τα Τέμπη

Ο Αρης Πορτοσάλτε, μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ κατονόμασε τις σατυρικές εκπομπές για μίσος και στοχοποίηση.

Η απάντηση για το Ράδιο Αρβυλα

Συγκεκριμένα, μετά τη χθεσινή έκρηξη του Αντώνη Κανάκη μέσα από την εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα”, αναφορικά με τα όσα είπε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ για την τραγωδία στα Τέμπη, ο Αρης Πορτοσάλτε έβαλε κατά των συντελεστών της σατιρικής εκπομπής του ΑΝΤ1. “Βλέπω ότι στις σατιρικές εκπομπές, επειδή δεν υπάρχει Λαζόπουλος τώρα, κάποιοι προσπαθούν να πάρουν τη θέση του. Προφανώς όλοι οι άνθρωποι μπορούν να πουν τη γνώμη τους στην Ελλάδα. Δεν χρειάζεται να τη λέμε πάνω σε ψέματα. Πες ‘δεν γουστάρω τον Μητσοτάκη’. Έχεις το δικαίωμα να το πεις. Δεν χρειάζεται να προσθέτουμε νεκρούς και αγνοούμενους για να βγάλουμε μεγαλύτερο αριθμό. Να ξέρουμε τι λέμε. Πες ‘δεν γουστάρω την κυβέρνηση’, δικαίωμά σου”, είπε αρχικά ο Άρης Πορτοσάλτε.

Και πρόσθεσε: “Δεν χρειάζεται οι σατιρικές εκπομπές να γίνονται προπαγανδιστές μίσους και στοχοποίησης. Οι δημοσιογράφοι κάνουμε μια δουλειά. Κάποιοι κάνουν τη δουλειά του ρεπόρτερ και κάποιοι από εμάς τολμούμε να πούμε τη γνώμη μας. Αυτή τη γνώμη δεν χρειάζεται να την αγοράσει κάποιος. Αλλά λέμε γνώμη, δεν διαμορφώνουμε γεγονότα. Δεν μπορεί να ποινικοποιείται η γνώμη και να στοχοποιείται. Όλο αυτό που βλέπω είναι σαν τον λογοκριτή της χούντας. Δηλαδή θα πρέπει εγώ να υποβάλω κάθε πρωί σε κάποιον από αυτούς τους παρουσιαστές το τι θα πω για να πάρω την έγκρισή του. Είναι κήρυγμα μίσους αυτό. Αυτό θα πρέπει να το κόψουμε, γιατί αυτή η στοχοποίηση δεν θα μας βγάλει σε καλό”.

Related posts

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»