“Οι ζωές μας δεν κοστίζουν 30 ευρώ”: Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας από οργισμένους αστυνομικούς για τον 31χρονο που χαροπαλεύει

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αστυνομικοί μετά τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου συναδέλφου τους, ο οποίος χτυπήθηκε από ναυτική φωτοβολίδα στου Ρέντη. Οι συγκεντρώσεις γίνονται στην Αθήνα, στις εγκαταστάσεις των ΜΑΤ στο Γουδί, στη Θεσσαλονίκη αλλά, στην Κοζάνη, στην Αργολίδα και αλλού.

Στις κινητοποιήσεις των αστυνομικών συμμετέχουν εκατοντάδες μέλη της ΕΛΑΣ εκφράζοντας την οργή τους για τον βαρύτατο τραυματισμό του 31χρονου συναδέλφου τους, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Στην Αθήνα θα πραγματοποιήσουν και πορεία προς το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Οι συνδικαλιστές αστυνομικοί ζητούν να “απαγκιστρωθούν” από τα μέτρα των γηπέδων, ώστε να μην θρηνήσουμε και άλλα θύματα της βίας των χούλιγκαν, καλώντας την κυβέρνηση να ζητήσει από τις ΠΑΕ να αναλάβουνε οι ίδιες τη φύλαξη των γηπέδων μέσω σεκιούριτι.

Οι δύο μήνες κεκλεισμένων των θυρών για τους αγώνες της Super League που ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης έχει ως στόχο, μεταξύ άλλων, και να κυλήσει αρκετός χρόνος από τη στιγμή που οι αστυνομικοί θα ξαναμπούν στα γήπεδα για την τήρηση της τάξης, Η ΕΛ.ΑΣ θεωρείται αυτή τη στιγμή καζάνι που βράζει και μοιάζει αρκετά παρακινδυνευμένο τα οργισμένα μέλη της να κληθούν να βρεθούν στα γήπεδα απέναντι σε ομάδες φανατικών οπαδών, ειδικά του Ολυμπιακού, με τις οποίους συγκρούστηκαν το βράδυ που καρφώθηκε η φωτοβολίδα στον μηρό του συναδέλφού τους.

Θεσσαλονίκη: Οι ζωές των αστυνομικών δεν κοστίζουν 30 ευρώ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν αστυνομικοί έξω από από Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, μετά από κάλεσμα της ΕΑΥΘ.

Σύνθημά τους “Οι ζωές μας δεν κοστίζουν 30 ευρώ”. Οι αστυνομικοί ζητούν να σταματήσει η παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στα γήπεδα.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε παράκληση από τον Αρχιμανδρίτη Αθηναγόρα Λουκατάρη, για τον συνάδελφό τους που δίνει μάχη για τη ζωή του.

Κοζάνη: Ενώνουμε τις προσευχές μας για τον συνάδελφό μας

Στον δρόμο βγήκαν και οι αστυνομικοί της Κοζάνης για τον βαρύτατα τραυματισμένο συνάδελφό τους.

Πραγματοποίησαν συμβολική δράση, έξω από το κτίριο της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δ. Μακεδονίας στην Κοζάνης, όπου και όλοι μαζί συγκεντρώθηκαν για να περάσουν το μήνυμα κατά της οπαδικής βίας, ενώνοντας τις προσευχές τους ώστε ο συνάδελφός τους κερδίσει τον αγώνα που δίνει, γράφει το e-ptolemeos.gr.

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα