“Ο Θεός να μας φυλάει”: Μεγάλος σεισμός τώρα στην Τουρκία-Αυτό είναι το επίκεντρο

Σεισμός 5,1 Ρίχτερ σημειώθηκε με επίκεντρο τη Θάλασσα του Μαρμαρά.

Σεισμός τώρα

Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή το πρωί της Δευτέρας στην Κωνσταντινούπολη, στην περιοχή Μαρμαρά, στα ανοικτά της Προύσας. Όπως έγινε γνωστό από την AFAD, ο σειμός ήταν μεγέθους 5,1 Ρίχτερ.Το εστιακό νάθος του σεισμού που σημειώθηκε στις 09:42 με εστιασκό βάθος τα 8.98 χιλιόμετρα.Τρία λεπτά μετά τον σεισμό σημειώθηκε ισχυρή μετασεισμική δόνηση μεγέθους 4,5 βαθμών.

Στην ανάρτησή του στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο υπουργός Εσωτερικών Αλί Γερλίκαγια είπε: «Στον σεισμό 5,1 Ρίχτερ, που σημειώθηκε στα ανοικτά της Θάλασσας του Μαρμαρά και έγινε αισθητός στις γύρω επαρχίες, όλες οι ομάδες μας, οι αρμόδιοι φορείς, ιδιαίτερα το AFAD, στάλθηκαν στην περιοχή για αυτοψία. Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις. «Προσφέρω τις καλύτερες ευχές μου στους πολίτες μας που επλήγησαν από τον σεισμό. Ο Θεός να προστατεύει τη χώρα και το έθνος μας από καταστροφές» είπε.

Related posts

Την Ακολουθία του Επιταφίου στην Τήνο παρακολούθησε ο Μητσοτάκης, με τη σύζυγό του Μαρέβα και την κόρη τους Σοφία

Ρίγη συγκίνησης και ευλάβειας: Κατάνυξη στους Επιταφίους όλης της Ελλάδας – Μοναδικές εικόνες

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα