“Ντρέπομαι που επέζησα”: Συγκλονίζει 19χρονη που έχασε τον ύπνο της με όσα βίωσε στα Τέμπη

Σοκ προκαλούν όσα αναφέρει η 19χρονη Βασιλική με όσα έζησε στα Τέμπη αφού όπως λέει όλη την εβδομάδα δεν κατάφερε να κλείσει μάτι.

Η επιζήσασα Βασιλική

Η νεαρή κοπέλα βρισκόταν μαζί με τον φίλο της στο μοιραίο βαγόνι του κυλικείου. Οι δύο τους επέστρεφαν από την πόλη τους, τη Θήβα, στη Θεσσαλονίκη, όπου σπουδάζουνΕκείνη σώθηκε αλλά τραυματίστηκε, όπως και ο φίλος της, ο Στέλιος, ο οποίος αποσωληνώθηκε μόλις τη Δευτέρα. Κι αυτό, επειδή κατάφεραν να εγκαταλείψουν τη μοιραία αμαξοστοιχία αμέσως μετά τη σύγκρουση μέσω μιας τρύπας στο πάτωμα.

Ντρέπομαι που επέζησα

“Την ώρα της σύγκρουσης ήμασταν στο πρώτο τραπέζι του κυλικείου… Ακούστηκε ένα μπαμ και μαύρισαν όλα. Έπεσε κι άλλο βαγόνι πάνω στο δικό μας με σίδερα πάνω μας. Φώναξα τον Στέλιο. Μου είπε ότι είναι εδώ. Είχε τρύπα στο πάτωμα. Είχε ανοίξει το πάτωμα μπροστά μας. Βγήκαμε από εκεί, βγήκαμε έξω” είπε η Βασιλική μιλώντας στην εκπομπή “Το Πρωινό” του ANT1.

Συνεχίζοντας τη συγκλονιστική περιγραφή της, η 19χρονη λέει: “Βγήκαμε από το βαγόνι, είχε σκοτάδι παντού δεν ξέραμε προς τα που να πάμε, κι όταν βγήκαμε στο δρόμο ακόμη δεν υπήρχαν ασθενοφόρα για να πάρουν τον κόσμο. Ντρέπομαι που επέζησα, ζητώ συγγνώμη από όσους ήταν στο βαγόνι και δεν τα κατάφεραν. 8 μέρες δεν έχω κοιμηθεί, εκείνοι όλοι πώς μπορούν και κοιμούνται. Ντρέπομαι που ζω στην Ελλάδα”.

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»