“Να πας σπίτι σου”: Σούσουρο με Γαλλίδα δημοσιογράφο που σχολίασε την τιμή κρασιού σε bar στη Μήλο

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η ανάρτηση στο Twitter της δημοσιογράφου Yannick Pasquet που παραπονέθηκε για τις τιμές bar στη Μήλο.

Σάλος με το σχόλιό της

«Καλώς ήρθατε στην Ελλάδα! Και δεν είμαι ούτε στη Μύκονο ούτε στη Σαντορίνη… Ο τουρισμός έχει χάσει τα μυαλά του!» έγραψε η δημοσιογράφος σε tweet της.

Μέσα σε λίγες ώρες προκλήθηκε σάλος, με τους χρήστες μεταξύ άλλων να σχολιάζουν πως «Όταν επισκεπτόμαστε τη χώρα σας με το 1/4 των μισθών σας, δεν λέμε τίποτα για τις γελοίες τιμές. Έρχεσαι εδώ, έχεις μια σαλάτα και ένα κρασί για 4 άτομα και πιστεύεις ότι η γνώμη σου λαμβάνεται σοβαρά υπόψη…».


Άλλος χρήστης έγραψε «ένα μικρό μπουκάλι νερό κοστίζει στις Βρυξέλλες 8 ευρώ. Αλλά αυτό είναι κανονικότητα. Ένα κιλό μοσχάρι στη Ζυρίχη 40 ευρώ και αυτό είναι επίσης κανονικότητα. Αλλά ξέχασα ότι πρέπει να είμαστε πάντα σκλάβοι εδώ για εσάς», όπως και την αποκάλεσε δωσίλογο.

Έπειτα από τις απαντήσεις που έλαβε η δημοσιογράφος έκανε νέο tweet την επόμενη ημέρα στο οποίο έγραψε πως «είναι πραγματικά ενδιαφέρον. Αυτό το tweet μου χάρισε δεκάδες ρατσιστικά σχόλια. Μια λεπτομέρεια: όταν κάποιος μου γράφει: “να πας σπίτι σου”. Το σπίτι μου είναι η Ελλάδα!».

Ωστόσο οι αντιδράσεις από Έλληνες χρήστες συνεχίστηκαν λέγοντάς της πως η ίδια έκανε ένα ρατσιστικό tweet για την Ελλάδα.

Related posts

Απόφαση σταθμός για τη χώρα μας: Διαγραφή 18.504 ευρώ από δανειολήπτη – Πώς τα κατάφερε

Κίνηση ματ από Σκλαβενίτη: Ιδού τι αγόρασε και τρέμουν οι ανταγωνιστές του

Τρένο παρέσυρε λεωφορείο – Φρικτός θάνατος για 37χρονη γυναίκα στη Βραζιλία