“Να φοράτε όλοι λευκά”: Το Σάββατο κηδεύεται η 21χρονη μαχήτρια Ραφαέλα στα Χανιά-Η τελευταία επιθυμία

Η επιθυμία της 24χρονης για τον ύστατο αποχαιρετισμό

Στην τελευταία της κατοικία θα οδηγηθεί το ερχόμενο Σάββατο η Ραφαέλα Πιτσίκαλη, η νεαρή Χανιώτισσα που μετά από τρία χρόνια έχασε τη μάχη με μια σπάνια μορφή καρκίνου. Τα Χανιά έχουν βυθιστεί στο πένθος μετά την είδηση του θανάτου της, καθώς το κορίτσι ήταν ιδιαίτερα αγαπητό.Φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στην νεαρή μαχήτρια το Σάββατο στις 13:30 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στα Χανιά.

Η τελευταία επιθυμία

Η μητέρα της Ραφαέλας γνωστοποίησε την ημερομηνία της κηδείας του παιδιού της μέσω ανάρτησης στα Social Media τονίζοντας την επιθυμία της 21χρονης αλλά και της ίδιας της οικογένειας, οι παρευρισκόμενοι να είναι ντυμένοι στα λευκά. Σύμφωνα με την ανάρτηση:

“Η τελετή αποχαιρετισμού της αγαπημένης μας Ραφαέλας Πιτσίκαλη, θα τελεστεί το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου και ώρα 13:30 στον Ι.Ν. Αγίου Πέτρου και Παύλου Χανίων.”Επιθυμία της ίδιας της Ραφαέλας αλλά και της οικογένειάς της είναι να είμαστε όλοι ντυμένοι στα λευκά. Η τελετή θα μνημονεύσει όλα όσα εκείνη αντιπροσώπευε: την αισιοδοξία, τη δύναμη, την ελπίδα, το ουράνιο τόξο μετά την μπόρα.

Ακόμη, η οικογένειά της στην συγκινητική ανάρτησή της θέλησε να ευχαριστήσει όλους για τη συμπαράστασή τους: «Μας δίνετε δύναμη και τη βεβαιότητα ότι η Ραφαέλα κατάφερε στο σύντομο διάβα της ζωής της να αγγίξει τις καρδιές σας, να δώσει κουράγιο σε συνανθρώπους μας που παλεύουν και χαμόγελο σε όλους. Εμείς, η οικογένειά της, θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να κρατήσουμε το όραμά της ζωντανό. Αντί στεφάνων στη μνήμη της Ραφαέλας, όποιος επιθυμεί να κάνει μία δωρεά στον σύλλογο Make A Wish, όπως ήθελε εκείνη”.

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα