“Μια λέξη έχω στο μυαλό μου, δικαιοσύνη”: Ο αδελφός της Αναστάζια λέει για τον Μπαγκλαντεσιανό αυτό που όλοι σκέφτονται

Να μάθει όλη την αλήθεια για τη δολοφονία της αδερφούλας του, αυτό είναι που ζητάει ο αδελφός της Πολωνής που χάθηκε για πάντα.

Ο αδερφός της Αναστάζια λύνει τη σιωπή του:

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Το  Πρωϊνό» ο αδερφός της Αναστάζια τόνισε πως υπάρχουν ακόμα αναπάντητα ερωτήματα για την υπόθεση, την οποία προτείνει να αναλάβει η εισαγγελία της Πολωνίας.

«Για μένα το θέμα παραμένει ασαφές. Ελπίζω ότι η υπόθεση θα έρθει στα χέρια της πολωνικής εισαγγελίας και θα χειριστεί αυτή την υπόθεση. Γιατί εμείς ως οικογένεια δεν έχουμε ιδιαιτερότητες. Και θέλουμε να μάθουμε την αλήθεια για να αναπαυτεί η αδερφή μου, εν ειρήνη γνωρίζοντας ότι αυτοί οι έκφυλοι δε θα δολοφονήσουν άλλη γυναίκα», ανέφερε αρχικά.

Ερωτηθείς για τον 32χρονο κατηγορούμενο από το Μπαγκλαντές είπε: «Δεν θα ήθελα να μιλήσω με αυτό τον άχρηστο. Θέλω να του ασκηθεί η πιο σκληρή ποινή. Καλό θα ήταν η Ελληνική Αστυνομία να ξεκινήσει δουλειά κι αν δεν μπορεί, ας παραδώσει την υπόθεση στην Πολωνική Εισαγγελία».

Παράλληλα μίλησε για τη μητέρα του στην οποία δεν επετράπη να αναγνωρίσει την 27χρονη: «Η μαμά μου δεν είδε ούτε το σώμα αλλά ούτε και κάποιο προσωπικό αντικείμενο της αδελφής μου, όπως για παράδειγμα κάποιο ρούχο της ή οτιδήποτε θα μπορούσε να ήταν της Αναστάζια», δήλωσε ο αδερφός του θύματος.

Τέλος, συγκίνησε περιγράφοντας τι κρατάει από την Αναστάζια: «Αυτό τον σταυρό… και κάθε φορά που τον κρατάω και τον σφίγγω μια λέξη μου έρχεται στο μυαλό… Δικαιοσύνη», κατέληξε.

Related posts

Σοβαρό τροχαίο μετά από σύγκρουση ΙΧ με φορτηγό – Εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο ο οδηγός

«Την πήγα στο χωράφι και την…»: Αυτός είναι ο 37χρονος θείος που σκότωσε το 11χρονο κοριτσάκι

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στον Πύργο: Θείος της 11χρονης ο 37χρονος που ομολόγησε την δολοφονία της στην Ηλεία