“Μάνα ηρέμησα και δεν πονάω πια”: Στα λευκά ντυμένοι οι φίλοι του Νίκου στην κηδεία του-Τραγουδούν και μαρσάρουν με τις μηχανές τους

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχτηκαν  στην κηδεία του αδικοχαμένου Νϊκου που σκοτώθηκε στον Άλιμο με την οικογένειά του να μην μπορεί να το πιστέψει.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην κηδεία του

Οι φίλοι του ντυμένοι στα λευκά, τον αποχαιρέτησαν με το αγαπημένο του τραγούδι να παίζει από τα ηχεία: «Μάνα ηρέμησα και δεν πονάω πια θέλω να ξέρεις πως σε βλέπω από ψηλά/ Μάνα με ζήλεψε μου είπαν ο θεός με πήρε δίπλα του για άγγελο κι αυτός / Θα είμαι δίπλα σας σε κάθε σας στιγμή θα σας προσέχω από εκεί πάνω όλους μαζί / Κι αν θελήσεις τώρα κάτι να μου πεις τα μάτια σήκωσε ψηλά για να με δεις».Συντετριμμένοι οι γονείς και η αδερφή του νεαρού, που δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε. Στο πλευρό τους πλήθος κόσμου και κυρίως οι φίλοι του Νίκου.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το notia.gr, οι φίλοι του άρχισαν να μαρσάρουν με τις μηχανές τους και αμέσως μετά πήγαν στη συμβολή της οδού Νίκης με τη λεωφόρο Καλαμακίου, εκεί που ο φίλος τους άφησε την τελευταία του πνοή.

Δείτε τα στιγμιότυπα

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα