“Λίγο πριν μπει στο πλοίο”: Ραγίζει καρδιές η μητέρα της 20χρονης δόκιμης πλοιάρχου-Η μοιραία ασθένεια

Η μητέρα της Μαριάννας, περιμένει τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, καθώς η ιατροδικαστική δεν έριξε φως στην αιτία θανάτου της 20χρονης δόκιμου

Αδιευκρίνιστη η αιτία του θανάτου της 20χρονης

Αδιευκρίνιστα εξακαλοθούν να είναι τα αίτια θανάτου της 20χρονης δόκιμου του Εμπορικού Ναυτικού Μαριάννας Τσίγκα, η οποία «έσβησε» μετά από μία μάχη 16 ημερών, αφού αρρώστησε στο πρώτο εκπαιδευτικό ταξίδι της στην Ινδία.

Επικρατέστερη μέχρι στιγμής αιτία φέρεται να είναι η λοίμωξη από τσίμπημα κουνουπιού, που της προκάλεσε λοιμώδη εγκεφαλίτιδα και εν συνεχεία πολυοργανική ανεπάρκεια, ενώ σήμερα τελείται η κηδεία της στην Κω, τόπο καταγωγής της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως μετέδωσε ο Alpha, η άτυχη Μαριάννα φέρεται να είχε κάνει και τα τρία εμβόλια που απαιτούνταν για το πρώτο μπάργκο της, ενώ φημολογείται ότι ίσως να έπασχε από κάποιας μορφής αλλεργία.

Η μητέρα της Μαριάννας, περιμένει τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, καθώς η ιατροδικαστική δεν έριξε φως στην αιτία θανάτου της, ενώ μιλώντας στον Alpha, δήλωσε πως η κόρη της ήταν υγιέστατη και μόνο πριn ταξιδέψει εμφάνισε κάποια εξανθήματα, ενώ η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε ενώ βρισκόταν στο πλοίο.

«Ήταν πάρα πολύ χαρούμενη που θα πήγαινε σε αυτό το ταξίδι. Ήταν το πρώτο εκπαιδευτικό ταξίδι της. Οι γιατροί δεν μπόρεσαν να βρουν τι το προκάλεσε όλο αυτό. Υποθέσεις κάνουμε και περιμένουμε την έκθεση του ιατροδικαστή. Πριν μπει στο δεξαμενόπλοιο για να ταξιδέψει εμφάνισε κάποια εξανθήματα. Νόμιζε ότι ήταν κάποια αλλεργία. Στο πλοίο επιδενώθηκε η κατάσταση. Είχε δέκατα, πόνο στα κόκκαλα, πρήξιμο στα χέρια και στα πόδια. Η κόρη μου ήταν υγιέστατη, είχε κάνει εξετάσεις πριν μπει στο πλοίο. Στο νοσοκομείο έκαναν ότι μπορούσαν, έκαναν τα πάντα για να γίνει καλά το παιδί, τους ευχαριστώ όλους».Φίλης της 20χρονης Μαριάννας εξήγησε πως δεν θα είχε μπαρκάρει αν ήταν άρρωστη, καθώς τα πρωτόκολλα των ναυτιλιακών είναι ιδιαίτερα αυστηρά σε θέματα υγείας.

«Δεν θα έφευγε από την Ελλάδα αν είχε κάτι. Δεν θα έφευγε γιατί οι ναυτιλιακές εταιρίες μας στέλνουν σε ελληνικές με πολλές εξετάσεις, εξονυχιστικές και αποκλείεται να είχε κάτι πριν φύγει. Ξέρω ότι είχε τρομερούς πονοκεφάλους, παραπονιόταν ότι το κεφάλι της πάει να σπάσει, πριν επιδεινωθεί μου έλεγε ότι είναι όλα καλά»

Related posts

Φωτιά τώρα στον Πειραιά – Συναγερμός στην Πυροσβεστική

Άδωνις Γεωργιάδης: «Με τα F35 μπορεί μια νύχτα να βρεθείς στην Άγκυρα και να τα κάνεις γης μαδιάμ»

Σοκαριστικές αποκαλύψεις: Η κατάθεση της 34χρονης για το μοιραίο βράδυ του φονικού ξυλοδαρμού στην Αρκαδία