“Ήθελε πάντα να πετάει”: Ενός λεπτού σιγή για τον θάνατο του Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη

Σύμφωνα με τους οικείους του, ήθελε να γίνει πιλότος, «του άρεσε πάντα να πετάει», ενώ σκόπευε σύντομα να φτιάξει τη δική του οικογένεια!

«Ετοιμαζόταν να κάνει οικογένεια»

Συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί του άτυχου νεαρού από το Γρανίτη Νευροκοπίου στη Δράμα, παρακολουθούσαν μουδιασμένοι τις εξελίξεις εδώ και τρεις ημέρες, θυμούμενοι πάντα με αγάπη τον δικό τους «Στάθη», τον «χαμογελαστό» και «κοινωνικό» τους «Στάθη», μη μπορώντας να πιστέψουν τι έχει συμβεί, ενώ εκμυστηρεύτηκαν πως ο 31χρονος σκόπευε να προχωρήσει στη δημιουργία της δικής του οικογένειας.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους, ο 31χρονος επισκέφτηκε για τελευταία φορά το χωριό στις διακοπές των Χριστουγέννων, όποτε και αρραβωνιάστηκε με την σύντροφό του. Τώρα βρίσκονταν σε προετοιμασία για το γάμο.

«Ο Στάθης ήταν το καλύτερο παιδί. Άριστος μαθητής, πάντα χαμογελαστός και καλοσυνάτος. Το όνειρό του ήταν να γίνει πιλότος, αυτό ήθελε να κάνει, να πετάει», είπε ο Χ. Παϊσίδης, πρόεδρος της κοινότητας Γρανίτη.«Όλοι θα ήθελαν να έχουν ένα παιδί σαν τον Στάθη, να είναι περήφανοι. Η επιλογή του ήταν να γίνει πιλότος. Ήταν άριστος μαθητής, μπορούσε να πάει σε όποια σχολή ήθελε, όμως εκείνος ήθελε να γίνει πιλότος. Ετοιμαζόταν να κάνει οικογένεια, δυστυχώς δεν πρόλαβε», είπε φίλος της οικογένειας του 31χρονου κυβερνήτη του Phantom.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα