“Ήταν η δεύτερη μαμά μας”: Ένα παιδί της ΕΛΠΙΔΑΣ αποχαιρετά την γυναίκα της Ελπίδας, Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Η Ειρήνη Σαμιώτη ένα παιδί της ΕΛΠΙΔΑΣ αποχαιρετά την δεύτερη μάνα της.

Ήταν δευτερη μαμά μας

“Βρίσκομαι σε μία από εκείνες τις στιγμές που αισθάνεται κανείς ότι τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν τα πραγματικά συναισθήματα. Δεν περίμενα ποτέ την στιγμή αυτή του μεγάλου αντίο. Ξέρω όμως ότι θα είστε εδώ πάντα με το δικό σας μοναδικό τρόπο. Ήσασταν και θα είστε φως που θα μας φωτίζει σε κάθε μας βήμα. Όπως κάνατε και τότε που φωτίσατέ την όρασή μου που το μόνο που μπορούσα να δω ήταν σκοτάδι.

Θα κρατάω πάντα τα λόγια σας “ότι δεν πρέπει να τα βάζουμε κάτω ακόμα και στο πιο βαθύ σκοτάδι υπάρχει το φως, η ελπίδα”. Η ελπίδα που μας έκανε όλους μαζί μια οικογένεια.
Σας χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ και βαθιά ευγνωμοσύνη για την αμέριστη συμπαράσταση σας, την ζεστασιά που με αγκάλιασε και την καθοριστική συμβολή σας σε κάθε μέρα της ζωής μου. Χάρης σε εσάς είμαι εδώ και όσο έχω εκπληρώσει δεν θα τα είχα καταφέρει χωρίς τη δική σας βοήθεια. Η αγάπη σας, η αμεσότητα σας, η ανθρωπιά σας, με έκαναν να πιστέψω ότι όλα στο τέλος θα πάνε καλά.

Πολυαγαπημένη μου κυρία Μαριάννα, δεύτερη μητέρα μας, είμαι εδώ και θα κάνω τα πάντα για να ανταποδώσω όλη αυτή την αγάπη που μου προσφέρατε. Όλοι εδώ ενωμένοι θα συνεχίσουμε το όραμα σας την ΕΛΠΙΔΑ μας.
Σας στέλνω μια ζέστη αγκαλιά και ένα κομμάτι της καρδιάς μου να σας κρατάει συντροφιά.
Με υπέρμετρη αγάπη και σεβασμό σας αποχαιρετώ.
Εις το επανιδείν. “

Η ανάρτηση

Related posts

Σαν σήμερα 19 Μαΐου: Η Γενοκτονία των Ποντίων στη σκληρότερη φάση της

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»