“Η κατάσταση είναι κρίσιμη”: Αυτά είναι τα νεότερα της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου – Η ανησυχία και οι δηλώσεις των γιατρών

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ο Ανδρέας Μικρούτσικός, τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η κατάσταση  της υγείας του, επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα να κριθεί απαραίτητη η διασωλήνωσή του.

Να υπενθυμίσουμε, πως ο παρουσιαστής μεταφέρθηκε στο «Υγεία», καθώς ένιωσε έντονη δύσπνοια, ενώ μετά από σειρά εξετάσεων, οι γιατροί διέγνωσαν σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Στην εντατική ο παρουσιαστής

Η υγεία του, έχει επιδεινωθεί και πλέον η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη και ο ίδιος παραμένει δια σωληνωμένος.

Ο γνωστός παρουσιαστής όλη την εβδομάδα απουσίαζε από το πόστο του στο πάνελ του «Super Κατερίνα» με αποτέλεσμα πολλοί να ανησυχήσουν και να αναρωτηθούν τι συμβαίνει με την υγεία του, με την Κατερίνα Καινούργιου να αναφέρει απλά πως είναι λίγο αδιάθετος και πως όλα όμως είναι καλά, χωρίς να προχωρά σε παραπάνω λεπτομέρειες για το τι συμβαίνει με τον συνεργάτη της.

Πλέον όμως τόσο η Κατερίνα Καινούργιου, όσο και η Σταματίνα Τσιμτσιλή και παρουσιαστές όλων των καναλιών, μιλούν ανοιχτά για την κρισιμότητα της κατάστασης στέλνοντας την αγάπη τους και τις ευχές τους στον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Related posts

Φωτιά στη Βάρης-Κορωπίου: Απανωτά «112» σε όλη την Αττική – Εκκενώνεται ο ιππικός όμιλος και 3 σχολεία

Σοβαρό τροχαίο μετά από σύγκρουση ΙΧ με φορτηγό – Εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο ο οδηγός

«Την πήγα στο χωράφι και την…»: Αυτός είναι ο 37χρονος θείος που σκότωσε το 11χρονο κοριτσάκι