“Η Αναστάζια με τον σύντροφό της περνούσαν κρίση”: Ανοίγουν τα στόματα για το έγκλημα στην Κω

Μετά τις καταθέσεις, “έσπασε” τη σιωπή του ο σύντροφος της 27χρονης, αλλά άτομα από το περιβάλλον τους τον “καίνε” με τις αποκαλύψεις τους.

Κάνουν λόγο για κρίση στη σχέση τους

«Η Αναστάζια με τον συντροφό της περνούσαν κρίση! Οι σχέσεις τους ήταν τεταμένες»: Υπάλληλοι που γνώριζαν την ίδια και τον σύντροφό της αποκάλυψαν ότι το τελευταίο διάστημα περνούσαν κρίση στη σχέση τους. Όπως είπαν, τον τελευταίο καιρό τσακώνονταν αρκετά και οι σχέσεις μεταξύ τους ήταν πιο τεταμένες. Πάντως, κάνουν λόγο για ένα χαμογελαστό κορίτσι και τονίζουν ότι δεν είχε δώσει δικαιώματα.

Αυτό ίσως να εξηγεί και την απάντηση του συντρόφου της στο μήνυμα που του έστειλε το μοιραίο βράδυ. Η κοπέλα φέρεται να έστειλε ότι δεν αισθάνεται καλά εκεί που βρίσκεται και του ζήτησε να πάει να την πάρει. Ο 28χρονος σύντροφός της, ο οποίος φέρεται να εργαζόταν εκείνη την ώρα, δεν κινητοποιήθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός φέρεται να της απάντησε «έλα μόνη σου», ενώ δεν την ρώτησε καν πού είναι και γιατί είναι εκεί.

Μάλιστα, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος, είχε μία εφαρμογή στο κινητό του από την οποία μπορούσε να παρακολουθεί το στίγμα της. Οπότε λογικά θα ήξερε που βρίσκεται η 27χρονη. Ωστόσο, επισημαίνεται ότι από τη στιγμή που η Αστυνομία τον άφησε να επιστρέψει στην Πολωνία, σημαίνει ότι δεν βρίσκεται στο «κάδρο» των υπόπτων.

Η σύνδεσή με τον Μπαγκλαντεσιανό

Οι Αρχές εξετάζουν τη σύνδεση με τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό, ο οποίος απολογείται σήμερα ενώπιον του ανακριτή. Φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας δείχνουν την 27χρονη να βγαίνει από το μίνι μάρκετ και να πηγαίνει μαζί με τον Μπαγκλαντεσιανό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός είχε κάνει κάποια μεροκάματα στο ξενοδοχείο που δούλευε η Αναστάζια με το σύντροφό της και ίσως γνωρίζοντας από εκεί. Ο αλλοδαπός δούλευε κυρίως στα χωράφια και έκανε γενικά κάποια μεροκάματα σε ξενοδοχεία του νησιού.

Related posts

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν