“Γέφυρα ζωής” από την ΕΛΑΣ: Διασωληνωμένο 10χρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο

Για την έγκαιρη μεταφορά ενός 10χρονου διασωληνωμένου κοριτσιού στο νοσοκομείο “Ιπποκράτειο” της Θεσσαλονίκης, δημιουργήθηκε “γέφυρα ζωής”, με πληρώματα περιπολικών και δικυκλιστές αστυνομικούς να συμβάλλουν για την έγκαιρη μεταφορά του, ανοίγοντας δρόμο στο ασθενοφόρο που ερχόταν από την Κατερίνη.

Άνοιξαν τον δρόμο για την 10χρονη

Σύμφωνα με τοThestival.gr, τα πληρώματα περιπολικών και δικυκλιστές αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέβαλαν το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Ιουνίου διευκόλυναν τη μετακίνηση ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που ερχόταν από Κατερίνη και μετέφερε διασωληνωμένη την ανήλικη, με σκοπό να φτάσει με ασφάλεια στο νοσοκομείο “Ιπποκράτειο”.

Λόγω της αυξημένης κίνησης στο οδικό δίκτυο της πόλης, τα πληρώματα της αστυνομίας παρέλαβαν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στις 12:49 από την περιοχή της Λαχαναγοράς, “άνοιξαν” τον δρόμο και το ασθενοφόρο μετέφερε το παιδάκι σε μόλις 11 λεπτά στο νοσοκομείο “Ιπποκράτειο”.

Related posts

«SOS» Γιώργου Τσατραφύλλια για τον καιρό: «Σε λιγότερο από 20 ώρες θα πέσει το νερό 3 μηνών…»

Η κληρονομιά της Ελλάδας σε μοναδικά κλικ: Εντυπωσιακές εικόνες από την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα για την Μαριάννα Τουμασάτου: Το σπαρακτικό μήνυμα για την απώλεια που βύθισε στο Πένθος την διάσημη ηθοποιό