“Φταίμε όλοι εμείς”:Η Κλέλια Ρένεση είπε αυτό που δεν τολμά κανείς για το βιασμό της 12χρονης

Κλέλια Ρένεση: Η γνωστή ηθοποιός προχώρησε σε μία δήλωση για το φλέγον θέμα της επικαιρότητας , τον βιασμό της ανήλικης από τον 57χρονο που την κακοποιούσε και την εξέδιδε. Η Κλένια Ρένεση μέσα από την ανάρτησή της δήλωσε πως είμαστε όλοι υπεύθυνοι για αυτό που συνέβη και για το ότι το παιδί αυτό βασανίστηκε με τον φρικτό αυτό τρόπο.

Κλένια Ρένεση: Η ανάρτησή της για τον βιασμό της ανήλικης στα Σεπόλια

«Φταίμε που δεν νοιαζόμαστε, φταίμε που υπακούμε στο σπίτι -δουλειά – υποχρεώσεις κι αύριο μέρα είναι.. φταίμε που κοιτάμε μόνο κι έχουμε πάψει να ΒΛΕΠΟΥΜΕ» αναφέρει σε ανάρτησή της η γνωστή ηθοποιός Κλέλια Ρένεση για την φρικτή υπόθεση βιασμού και μαστροπείας με θύμα ένα 12χρονο παιδί στον Κολωνό από έναν 53χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος.

Με κείμενό της, η Κ. Ρένεση υπογραμμίζει τη συλλογική ευθύνη που μας βαραίνει όλους, την γειτονιά, την κοινότητα, όταν παιδιά βασανίζονται με τέτοιο τρόπο δίπλα μας, χωρίς να παρεμβαίνει κανείς. «Εκατοντάδες τα ποστ για την 12χρονη.. όλοι εισαγγελείς. Όλοι περιμένουν δικαιοσύνη. Βρίζουν τον άντρα – τέρας , τη μάνα για αμέλεια, την δικαιοσύνη που φοβούνται πως για άλλη μια φορά θα ναι απούσα.. από κανέναν δεν διάβασα την πιο σοβαρή μέριμνα… ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ, που ήταν η γειτονιά;!; όταν αυτό το τέρας εκμεταλλευόταν την φτώχεια κ την υπερφορτωμένη ζωή αυτής της μάνας.. αυτό το τέρας εκμεταλλευόταν και κάτι άλλο! Την αδιαφορία μιας ολόκληρης κοινότητας.. κ βέβαια ποιος να νοιαστεί για 7 παιδιά μιας καθαρίστριας;

Ποιος να τα φέρει σπίτι του να παίξουν με τα παιδιά του; Ποιος να’ χει το νου του αν ζουν σωστά κ με αξιοπρέπεια;

Είναι πολύ εύκολο να τα κοιτάμε όλα σαν ταινία.. σαν κάτι που δεν μας αφορά άμεσα. Κι ακόμα πιο εύκολο να δικάζουμε τους πάντες κ τα πάντα ως άξιοι δικαστές της ανημπόριας μας. Να γεμίζουμε χολή για όλο αυτό, χωρίς ποτέ να σκεφτούμε πως αν η κοινωνία που έχουμε φτιάξει ως πολίτες ήταν πιο ενεργή, αποβράσματα σαν αυτόν δεν θα είχαν τρόπο να ξεμυτίσουν , όχι να διαπράξουν τέτοια ανείπωτη ύβρη..

ΦΤΑΙΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΟ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΕ Μ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΦΡΙΧΤΟ ΤΡΟΠΟ..

Φταίμε που δεν νοιαζόμαστε, φταίμε που υπακούμε στο σπίτι -δουλειά – υποχρεώσεις κ αύριο μέρα είναι.. φταίμε που κοιτάμε μόνο κι έχουμε πάψει να ΒΛΕΠΟΥΜΕ..

Τα παιδιά έπαψαν να είναι «τα παιδιά του χωριού, τα παιδιά μας» κ έγιναν « τα παιδί σου να κοιτάξεις εσύ κ άσε εμένα τι κάνω».

Βρε δεν τη θέλω αυτή την παρεούλα που λέγεται παρεάκι υποκρισίας, αυτονάρκωσης κ αυτοΰπνωσης, με ηρωικές δόσεις πληκτρολογίου…

Άιντε πάμε όλοι μαζί το άσμα…

ΒΓΑΛΤΑ ΠΕΡΑ ΜΟΝΑΧΗ ΣΟΥ , ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.,,, ΩΩΩΩΩΩΩ, ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΜΑΣ… ωωωωωωωωω
ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΜΑΣ».

Related posts

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»

Με κλώσες παρομοιάζει τις γυναίκες ο Μητροπολίτης Κοζάνης :«Να γυρίσουν σπίτια τους, να μαζέψουν τα παιδιά τους»