“Έζησα έναν εφιάλτη”: 87χρονη γιαγιά στην Ηλεία πυροβόλησε ληστή που μπούκαρε μέσα στο σπίτι της

Με δάκρυα στα μάτια η ηλικιωμένη γυναίκα που έπεσε θύμα ληστείας και πυροβόλησε τον δράστη με αεροβόλο, περιγράφει το δράμα της ζώντας μόνη στο φτωχικό της πριν λίγο καιρό.

Η 87χρονη μίλησε στο ilialive.gr περιέγραψε τα όσα ζει το τελευταίο διάστημα, τις δύσκολες ημέρες της στα Καλακέικα Σκαφιδιάς, μα ακόμα περισσότερο τις πιο δύσκολες νύχτες της, όταν δεν μπορεί να κοιμηθεί παρότι ξαπλώνει στο κρεβάτι της.

87χρονη: Η ληστεία και ο πυροβολισμός στον δράστη

Ακόμα μίλησε για τη σε βάρος της ληστεία αλλά και για τη στιγμή που πυροβόλησε με αεροβόλο το δράστη, που αργότερα συνελήφθη από την Αστυνομία σε γειτονικό χωριό.

Όπως έγραψε νωρίτερα το ilialive.gr “… συνελήφθη μεσημέρι, στα Καλακέικα Σκαφιδιάς, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για ληστεία.

Ειδικότερα ο άνδρας εισήλθε από ανασφάλιστη πόρτα σε οικία ηλικιωμένης γυναίκας και όταν έγινε αντιληπτός από την παθούσα, της άσκησε σωματική βία και της αφαίρεσε την τσάντα της που περιείχε διάφορα έγγραφα και προσωπικά της αντικείμενα.

87χρονη: Δείτε το απόσπασμα

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»