“Έσκασε” 400ευρω επίδομα για εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα: Ποιους αφορά και πώς το διεκδικείτε

Ένα εκπαιδευτικό επίδομα παρέχει το πρόγραμμα αναβάθμισης δεξιοτήτων εργαζομένων «Πάω Μπροστά» με τους δικαιούχους να παίρνουν 400 ευρώ.

Ποιους αφορά;

Η διαδικασία «τρέχει» από τη ΔΥΠΑ και η αίτηση υποβάλλεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στον ιστότοπο voucher.gov.gr μέσω του συνδέσμου «Εγγραφή στο Μητρώο Ωφελουμένων Εργαζομένων για κατάρτιση» με τους κωδικούς TAXISnet. Παράλληλα, διαβάστε εδώ όλες τις πληροφορίες για ένα νέο επίδομα «όαση» έως 3.000 ευρώ για εκατοντάδες πολίτες.Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει, ωστόσο να βιαστούν καθώ η διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα με το επίδομα των 400 ευρώ ολοκληρώνεται την προσεχή Δευτέρα, 3 Ιουλίου.

Δικαιούχοι θα είναι 150.000 μισθωτοί εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα, οι οποίοι μέσω του προγράμματος θα μπορέσουν να αποκτήσουν ή να αναβαθμίσουν τις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητές τους. Το πρόγραμμα υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU ύψους 155 εκατομμυρίων ευρώ.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα