“Έκανα όνειρα, μου τα έσβησαν”: Τα σπαρακτικά λόγια νεαρής κοπέλας που έχασε τον σύντροφό της στη μοιραία σύγκρουση

Ραγίζουν καρδιές με τα λόγια εκείνων που μέσα σε μια στιγμή είδαν τους ανθρώπους τους να χάνονται λόγω της μοιραίας σύγκρουσης των δυο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη. Ο πόνος είναι ασύλληπτος και τίποτα δε δείχνει ικανό να παρηγορήσει αυτές τις οικογένειες.

Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, μίλησε η νεαρή Καλλιόπη η οποία θρηνεί τον 26χρονο σύντροφό της.

Τραγωδία Τέμπη: Είχα ελπίδες, μου τις έσβησαν

«Ήξερα σε ποιο βαγόνι ήταν. Ήμουν η μόνη που ήξερε. Όλοι ρωτούσαν εμένα, μου έστελναν οι φίλοι του. Είχα πολλές ελπίδες, η αλήθεια είναι ότι το βαγόνι του ήταν διαλυμένο γιατί δεν το έβλεπα. Αλλά είχα πολλές ελπίδες γιατί ήταν πολύ δραστήριος. Έπαιζε ποδόσφαιρο, του άρεσε το κολύμπι, είχε αντοχές σαν άνθρωπος. Είχα ελπίδες, μου τις έσβησαν. Μου πήραν τα όνειρα. Έκανα πολλά όνειρα μαζί του» ανέφερε η νεαρή κοπέλα της οποίας ο πατέρας είχε εμφανιστεί στην ίδια εκπομπή μια μέρα πριν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Θέλεις να σου πω πως ήμουν πριν ακούσω για το δυστύχημα; Του έστειλα μήνυμα και του είπα ότι δε θέλω να κοιμηθώ μόνη μου και ότι δεν αισθάνομαι καλά. Ήμουν με τους γονείς μου, δε μπορούσα να κοιμηθώ, στριφογύρναγα. Ένιωθα φόβο, ανασφάλεια. Έλεγα ότι έφυγε και μέχρι να τον ξαναδώ θα περάσουν σίγουρα 10-15μέρες. Κατά τις 2, πήγα στο δωμάτιό μου με αυτή την ανασφάλεια και ξαφνικά, αυτή η ανασφάλεια μου πέρασε.

Λες και ήταν η στιγμή που πέθανε αυτή. Και απλά με πήρε ο ύπνος. Κατά τις 6 το πρωί, ακούω τον μπαμπά μου να κοπανάει τις πόρτες και να μου λέει ότι θέλει να είμαι ψύχραιμη αλλά έγινε ένα μοιραίο με το τρένο του Δημήτρη. Απλά έβαλα τα κλάματα και προσευχόμουν. Κι έλεγα ότι δε θα με αφήσει γιατί έλεγε ότι ήθελε να είναι πάντα μαζί μου και δε θα με αφήσει ποτέ» ..

Related posts

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»

Με κλώσες παρομοιάζει τις γυναίκες ο Μητροπολίτης Κοζάνης :«Να γυρίσουν σπίτια τους, να μαζέψουν τα παιδιά τους»