“Είναι δύσκολο”: «Κατέρρευσε» στον αέρα πατέρας νεαρής κοπέλας που έχασε τον σύντροφό της στο μοιραίο δυστύχημα

Ο πατέρας της νεαρής Καλλιόπης εμφανίστηκε συντετριμμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, “Χαμογέλα και πάλι” και μίλησε για τον νεαρό που γνώρισε πρόσφατα και σκόπευε να παντρευτεί με την κόρη του, η μοίρα όμως τους έπαιξε ένα τραγικό παιχνίδι, ματαιώνοντας μια για πάντα τα σχέδιά τους.

Τραγωδία Τέμπη: Τα συγκινητικά λόγια

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Συγγνώμη αν με ακούς Δημήτρη στη γη που είσαι ή στους αγγέλους. Δε θα σε ξεχάσω ποτέ. Μου έδωσε η κόρη μου ένα μήνυμα, να σε τιμήσω, να σε κηδεύσω γιατί το αξίζεις. Της έδωσα υπόσχεση ότι θα το κάνω. Χθες το βράδυ, μου λέει η κόρη μου “μπαμπά έχουμε δρόμο μπροστά μας”. Ακόμα δε τον έχουν βρει, ακόμα δεν έχει ταυτοποιηθεί. Πολλά παιδιά δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί. Τους γονείς του δε πρόλαβα να τους γνωρίσω.

Τα παιδιά γνωρίστηκαν πέρυσι στην Ισπανία. Δούλευαν στον ίδιο χώρο, στην εστίαση, σε ένα ξενοδοχείο στη Μάλαγα. Γύρισαν πίσω, βλεπόντουσαν αλλά όχι κάθε μέρα γιατί ήταν μακρινές οι αποστάσεις. Στις 13 Φεβρουαρίου πήγε η κόρη μου, την πήγα στο καταραμένο τρένο, το ίδιο που ταξίδευε ο Δημήτρης. Στις 13 Φεβρουαρίου την πήγα στο τρένο για να πάει Θεσσαλονίκη, την έλεγα να μην πάει, είχα κάποιο προαίσθημα. Η μαμά της μου έλεγε ότι η κόρη μας είναι ερωτευμένη, να την αφήσω. Έμεινε 5 μέρες στη Θεσσαλονίκη. Πήγε με δυο φίλες της, την Χριστίνα και την Πέννυ.

Πήγαν στο εξοχικό του και γύρισε. Μου είπε, “μπαμπά, θα φέρω στο σπίτι μόνο αυτόν που θα με παντρευτεί”. Και έφερε τον Δημήτρη. Όπου πήγαινε την παρουσίαζε ως γυναίκα του. “Η γυναίκα μου”, έλεγε. Στις 18.30 φύγαμε από το σπίτι. Δεν ήθελα να τους πάω στο σταθμό. Δεν ήθελα. Έλεγα στη γυναίκα μου να πάρουν το λεωφορείο μήπως και χάσει το τρένο και δε φύγει. Τόσο πολύ τον εκτίμησα και τον αγάπησα, ήθελα να κάτσει έστω 1-2 μέρες ακόμα. Τους έλεγα ψέματα ότι βαριέμαι για να χάσει το τρένο και να μην ταξιδέψει. Αναγκάστηκα και τον πήγα στο τρένο. Σε αυτόν τον καταραμένο σταθμό» πρόσθεσε.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα