“Είμαι μάνα και ταυτίζομαι”: Η Σοφία Αλιμπέρτη δεν άντεξε τον χαμό των παιδιών στα Τέμπη και ξέσπασε δημόσια

Συγκλονισμένη είναι η Σοφία Αλιμπέρτη με την ανείπωτη τραγωδία που έριξε τη χώρα μας σε εθνικό τριήμερο πένθος με πολλές απώλειες.

Το live της ηθοποιού

Η Σοφία Αλιμπέρτη έκανε live στο Instagram το βράδυ της Τετάρτης και ξέσπασε για όλους εκείνους που ευθύνονται για τις απώλειες των ανθρώπινων ψυχών. Μάλιστα κάποια στιγμή «λύγισε» λέγοντας πως είναι και εκείνη μάνα και δεν αντέχει να βλέπει τόσο πόνο.

«Πονάω πραγματικά, είμαι μάνα, ταυτίζομαι. Θέλω να σταματήσει αυτό να σταματήσει πραγματικά, δεν μας αξίζει αυτό, δεν μας αξίζει. Τουλάχιστον να έχουν την αξιοπρέπεια και να μην πηγαίνουν εκεί για να κάνουν δήθεν ότι νοιάζονται και ότι όλα θα φτιάξουν και θα αποδοθούν ευθύνες και όλα αυτά.

Μη πηγαίνετε, δεν θέλουμε να σας βλέπουμε δεν μας ενδιαφέρει. Σας έχουμε απαξιώσει πρέπει να το καταλάβετε. Οι πολλοί σας έχουν απαξιώσει οι λίγοι ασχολούνται γιατί κάτι θέλουν από εσάς είναι αλισβερίσι, δεν είναι αξιοκρατικό. Δεν παίρνω συνήθως θέση αλλά κάποια στιγμή νιώθεις ότι πνίγεσαι. Αυτό το “στείλε μου μόλις φτάσεις” με τσάκισε. Έβλεπα τους γονείς να ψάχνει με αγωνία το παιδί τους» ανέφερε με δάκρυα στα μάτια η γνωστή ηθοποιός.

Related posts

Σαν σήμερα 19 Μαΐου: Η Γενοκτονία των Ποντίων στη σκληρότερη φάση της

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»