“Είχαμε κανονίσει να πάμε με αυτό το τρένο”: Ο Δημήτρης Φιντιρίκος και το τυχερό παιχνίδι της μοίρας που τους έσωσε

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος δεν είχε κάνει ποτέ τη διαδρομή Αθήνα – Κατερίνη και αυτή τη φορά είχαν κλείσει εισιτήρια με την Κατερίνα Δαλάκα.

Το παιχνίδι της μοίρας

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος και η Κατερίνα Δαλάκα θα πήγαιναν μαζί στο πατρικό της σπίτι, προκειμένου να επιστρέψουν στην Αθήνα με το αυτοκίνητό της που το είχε αφήσει στους δικούς της, πριν ταξιδέψει για το Άγιο Δομίνικο. Η ιδέα, μάλιστα, ήταν του επιχειρηματία, καθώς δεν είχε κάνει ποτέ τη συγκεκριμένη διαδρομή με τρένο – συμπτωματικά, μάλιστα, το σπίτι της γνωστής αθλήτριας βρίσκεται μόλις 500 μέτρα από τον σιδηροδρομικό σταθμό.

Ένα έκτακτο επαγγελματικό ραντεβού, όμως, του Δημήτρη Φιντιρίκου, το πρωί της Τετάρτης, άλλαξε, τελευταία στιγμή, τα σχέδιά τους και έτσι αποφάσισαν να μεταφέρουν το ταξίδι τους το μεσημέρι της Τετάρτης. Φυσικά, μετά το τραγικό συμβάν, που έχει γίνει πρώτη είδηση σε όλα τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, παρέμειναν και οι δύο στην Αθήνα και θα μεταβούν οδικώς στην Κατερίνη.

Τι είπαν αγαπημένα τους πρόσωπα

«Και οι δυο τους ευγνωμονούν τον Θεό που είναι ζωντανοί» λέει άνθρωπος από το περιβάλλον τους στο okmag.

«Θα ταξίδευαν, μάλιστα, στην πρώτη θέση, δηλαδή στα πρώτα βαγόνια που τυλίχτηκαν αμέσως στις φλόγες».

Τι εγραψε ο Δημήτρης

Την αποκάλυψη έκανε ο Δημήτρης Φιντιρίκος μέσα από ένα story που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε πάνω στη φωτογραφία των εισιτηρίων:

«Είναι σοκαριστικό να περνάει μία τέτοια τραγωδία από δίπλα σου και να έχεις κανονίσει να πας για πρώτη φορά με τρένο, και να είναι και το μοιραίο. Γιατί καθαρά λόγω τύχης, που στην αρχή φαινότανε αναποδιά και έπρεπε να αλλάξεις το εισιτήριο. Και έπειτα να βλέπεις ότι έχει γίνει ένα τέτοιο τραγικό δυστύχημα με αυτό.

Εύχομαι θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες. Είναι τραγικό να συμβαίνουν τέτοια ατυχήματα το 2023. Πραγματικά ντροπή και τεράστια λύπη για το περιστατικό».

Related posts

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»