“Δεν το έκανε για τα λεφτά, το έκανε για την πατρίδα”: Σε ένα θαύμα ελπίζει η οικογένεια του αγνοούμενου Σμηναγού

Δύο 24ωρα έχουν περάσει από τη στιγμή που άρχισε να αγνοείται ο Στάθης και όλο το Νευροκόπι που είναι η γενέτειρά του στέκεται δίπλα στην οικογένεια του και προσεύχεται για ένα θαύμα.

Όσα δήλωσε ο θείος του 31χρονου Σμηναγού

Όπως αναφέρει ο κύριος Άρης Κεραμίδης, ο 31χρονος ανιψιός του είναι ένα πολύ καλό παιδί χαμηλών τόνων, συνετός, που αγαπούσε πολύ τη μαχητική αεροπορία και ήταν από τους καλύτερους πιλότους, ενώ συμμετείχε ακόμα και σε Νατοϊκή άσκηση της Ιταλίας.

“Είχε φτιάξει τη ζωή του στην Πάτρα, ήταν αρραβωνιασμένος και σκόπευε να παντρευτεί σε λίγους μήνες με τη σύντροφό του. Αγαπούσε πολύ την οικογένειά του και επισκεπτόταν συχνά τη Νάουσα για να δει τους συγγενείς του που ζουν εδώ”, αναφέρει .

Ο θείος του έμπειρου πιλότου, τονίζει ότι μόλις έμαθε για την πτώση του μαχητικού αεροσκάφους έπαθε σοκ και δε μπορούσε να το πιστέψει και επισημαίνει ότι οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου θα πρέπει να συνεχιστούν και ότι θα πρέπει η οικογένεια να μάθει τι συνέβη.

«Θα πρέπει να ξέρουμε τι έγινε και πώς έπεσε το αεροσκάφος. Να μάθουμε όλη την αλήθεια», αναφέρει, υπογραμμίζοντας ότι “όλοι ευχόμαστε να εντοπιστεί σώος. Οι ελπίδες λιγοστεύουν, αλλά ελπίζουμε σε ένα θαύμα”.

Σημειώνεται ότι στο Κάτω Νευροκόπι Δράμας από όπου κατάγεται ο 31χρονος και βρέθηκε το protothema.gr, από την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση για τη πτώση του μαχητικού αεροπλάνου επικρατεί αγωνία για τη ζωή του πιλότου και όλοι οι κάτοικοι ελπίζουν να ακούσουν ένα καλό νέο και σε ένα θαύμα για τον ήρωα του χωριού τους, όπως λένε χαρακτηριστικά.

«Συντετριμμένη η κοινωνία, αλλά ακόμα ελπίζουμε», λέει ο δήμαρχος.

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Κάτω Νευροκοπίου, Γιάννης Κυριακίδης, όλος ο δήμος και η τοπική κοινωνία είναι συντετριμμένοι από εχθές. «Μιλάμε για ένα παλικάρι για το οποίο ήμασταν όλοι περήφανοι. Όλοι γνωρίζαμε ότι ήταν ο πιλότος μας, από εδώ. Η οικογένειά του είναι ενεργή, το παλικάρι μεγάλωσε και πήγε σχολείο εδώ, ήτανε μέσα στην κοινωνία. Είναι συντετριμμένη όλη η νεολαία μας. Όλοι μας ευχόμαστε και πιστεύουμε ότι θα βρεθεί. Δεν έχουν τελειώσει οι ελπίδες μας, συνεχίζουμε να δίνουμε κουράγιο και να συμπαραστεκόμαστε στην οικογένεια», τόνισε.

Ο δήμαρχος τόνισε ότι έχει επικοινωνήσει με την οικογένεια του πιλότου και οι άνθρωποι είναι συντετριμμένοι, ωστόσο έχουν δίπλα τους όλη την τοπική κοινωνία που είναι περήφανη για τον γιο τους. «Όλο το Νευροκόπι από χθες δε μπορεί να κοιμηθεί, όλο το λεκανοπέδιο και ο δήμος, είμαστε περήφανοι για αυτό το παιδί. Όταν περνούσαν στρατιωτικά αεροπλάνα από το Νευροκόπι, όλοι λέγαμε «είναι αυτός, είναι το δικό μας το παλικάρι». Ο πατέρας είναι συντετριμμένος αλλά ελπίζει ακόμα, όπως ελπίζουμε όλοι μας», σημείωσε ο κ. Κυριακίδης.

Related posts

Εκτακτο – Μεγαλη φωτια στο πολυτελές yacht με 110 επιβάτες: Πηδούν στη θάλασσα για να σωθούν

‘Εκτακτη προειδοποίηση: Θερμικές καταιγίδες μετά τον καύσωνα – Ποιες περιοχές θα πλήξουν

Παγκόσμιο μπλακ άουτ: Χιλιάδες επιβάτες περιμένουν με τις ώρες στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος – «Έπεσαν» τα συστήματα της Microsoft