“Δεν κατέστρεψε μόνο την αδερφή μου, αλλά και το παιδί”: Σπάει τη σιωπή της η αδερφή της 43χρονης που δολοφονήθηκε στη Σαλαμίνα

Στην κατάρριψη των όσων είπε ο 71χρονος για να προσπαθήσει να δικαιολογήσει την δολοφονία της 43χρονης συντρόφου του στη Σαλαμίνα προχώρησε η αδερφή του θύματος το πρωί της Πέμπτης 7/12 στον ΑΝΤ1.

Η αδερφή του θυματος μιλάει

Κατά την προσαγωγή του στην εισαγγελία, ήταν κυνικός και αμίλητος ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να ισχυρίστηκε στην κατάθεσή του προς τους αστυνομικούς ότι σκότωσε την άτυχη γυναίκα λόγω ερωτικής αντιζηλίας.

Η αδερφή του θύματος μίλησε στο “Καλημέρα Ελλάδα” και είπε πως “την Παρασκευή την είχε ξυλοκοπήσει άγρια και μαζί με τη βοήθεια της μητέρας μου πήγαν στο αστυνομικό τμήμα σχεδόν κάτω από το σπίτι μας για καταγγελία. Ήταν τόσο χτυπημένη που δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει”.

Όπως είπε “τσακωνόντουσαν συνέχεια γιατί ο δράστης δεν ήθελε να δουλέψει, εμείς τον συντηρούσαμε” ενώ αποκάλυψε πως “το σπίτι που την δολοφόνησε είναι το σπίτι της μητέρας μας”.

Αναφορικά με το παιδί της αδερφής της είπε συγκινημένη πως “σκέφτομαι το παιδί της που ήταν όλη μέρα μαζί. Δεν σκέφτηκε ο δράστης ότι εκτός από την αδερφή μου καταστρέφει και ένα παιδί”.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα