“Δεν έχει νόημα πια η ζωή μου”: Συγκλονίζει ο πατέρας του φοιτητή που σκοτώθηκε στη Λάρισα

Ήταν πρωί Κυριακής, το ημερολόγιο έδειχνε 20η Φεβρουαρίου του 2022 όταν χάθηκε για πάντα ο φοιτητής από τη Λάρισα που γύριζε από διασκέδαση.

Ο θάνατός του

Ο 22χρονος που σπούδαζε στη Λάρισα, γύριζε από διασκέδαση με τους φίλους του. Περνώντας από ένα εγκαταλειμμένο σπίτι στην οδό Ασκληπιού, κλώτσησε ένα ετοιμόρροπο τοιχίο, με αποτέλεσμα αυτό να καταρρεύσει και να τραυματίσει θανάσιμα τον φοιτητή.

Ο πατέρας του έναν χρόνο μετά, δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει το κακό που τον βρήκε. Οπως αναφέρει το onlarissa.gr, με ανάρτησή του- ακριβώς έναν χρόνο μετά την τραγωδία- λέει μεταξύ άλλων αναφερόμενος στον γιο του:

“Eφυγες κι όλα γύρω μου νεκρά και ρημαγμένα … κανένα νόημα η ζωή ….”.

Ένας χρόνος από τη μέρα εκείνη

“Ενας χρόνος μακριά μας …. Δεν υπάρχει αύριο…. δεν υπάρχει τώρα…. για μένα όνειρο το χθες… που ζω την κάθε ώρα …. Έφυγες κι όλα γύρω μου …. νεκρά και ρημαγμένα … κανένα νόημα η ζωή …. δεν έχει πια για μένα …. Μέσα στις αναμνήσεις μου … έμαθα πια να υπάρχω …. δύναμη παίρνω απ’ αυτές … μέχρι κοντά σου να ρθω … Νιώθω σιμώνει ο θάνατος … μα πια δεν τον φοβάμαι … έρχεται η μέρα που μπορώ … πάλι κοντά σου να ‘μαι …. Μου λείπεις Νικόλα μου …. Μου λείπεις ….”.

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»