“Δε θυμάμαι τι έχει γίνει”: Πουλάει τρέλα ο φονιάς της 28χρονης Κυριακής – Ζητά το… ακαταλόγιστο

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο ο 39χρονος που δολοφόνησε την 28χρονη Κυριακή Γρίβα έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων. Ο κατηγορούμενος αναμένεται να οδηγηθεί στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος παρέδωσε απολογητικό υπόμνημα, ενώ φέρεται να υπέβαλε και αίτημα για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη προκειμένου να του αναγνωριστεί το ακαταλόγιστο ή να τύχει μειωμένου καταλογισμού.

Όσα ανέφερε

“Δε θυμάμαι τι έχει γίνει. Σήμερα έμαθα ότι έκανα κακό στην Κυριακή” φέρεται να απάντησε όταν ερωτήθηκε για το συμβάν.

Μάλιστα, φέρεται να παρέδωσε έγγραφα για τα περί εγκλεισμού του, αφού το υπόμνημά του περιλαμβάνει στοιχεία σύμφωνα με τα οποία μέσα σε διάστημα 10 ετών -από το 2013 έως το 2023- νοσηλεύτηκε 7 φορές.

Κατά τους ισχυρισμούς του, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει διαγνωστεί με σοβαρές ψυχικές ασθενείες, έχει υποστεί και ψυχωσικά επεισόδια και έχει κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας.

Νωρίτερα γράφτηκε η τελευταία πράξη του δράματος στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στα Άνω Λιόσια, όπου έγινε η κηδεία της 28χρονης.

Μόλις έφτασε το λευκό φέρετρο με την Κυριακή, η μητέρα της κατέρρευσε. “Πού το πάνε το παιδί μου; Κούκλα μου, κούκλα, αγάπη μου, ψυχή μου” φώναζε η μητέρα της 28χρονης, την ώρα που τη συνόδευε στην τελευταία της κατοικία.

Σε εξέλιξη οι έρευνες

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η έρευνα για τυχόν λάθη και παραλείψεις. Ήδη, έχουν απομακρυνθεί από τις θέσεις τους έξι αστυνομικοί.

Οργή προκαλεί και το γεγονός πως τόσο η αξιωματικός υπηρεσίας όσο και η υποδιοικήτρια του ΑΤ Αναργύρων δεν ζήτησαν καν τα στοιχεία της 28χρονης κοπέλας. Επίσης, δεν ζήτησαν και τα στοιχεία του δράστη αλλά ούτε και την περιγραφή των εξωτερικών του χαρακτηριστικών, ώστε να στείλουν ένα περιπολικό έξω από το σπίτι της για να τον αναζητήσουν.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα