“Αρνούμαι τα πάντα, δεν έχω ακουμπήσει ποτέ παιδί”:Εμφανίστηκε ο Πατέρας Αντώνιος-Απαντά με νέα δήλωση

Ο Πατέρας Αντώνιος την τελευταία μία εβδομάδα δέχεται προσωπικές επιθέσεις και ένα τσουνάμι καταγγελιών απέναντι σε εκείνον και στη δομή της Κιβωτού του Κόσμου, στην οποία είναι ο μεγάλος ιδρυτής. Αυτή τη φορά αρνείται όλες τις κατηγορίες εις βάρος του και απαντά πως δεν έχει πειράξει ποτέ παιδί μέσω ενός τρίτου οικείου του προσώπου.

Τα λεγόμενα του Πατέρα Αντώνιου

Σύμφωνα με οικείο πρόσωπο του πατρός Αντωνίου, που επικαλείται ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, ο ιερέας έχει δηλώσει: «Αρνούμαι όλες τις καταγγελίες. Δεν έχω ακουμπήσει ποτέ παιδί. Όλα αυτά δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.»

«Όσο προχωρούν οι έρευνες διαπιστώνεται ανυπαρξία αποδείξεων, πολύ περισσότερο ενδείξεων για όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας», φέρεται να ισχυρίζεται ο ιερέας, την ώρα που διερευνάται και τρίτη πιθανή υπόθεση κακοποίησης, πέρα από τις καταγγελίες για σωματική κακοποίηση και τιμωριτικές μεθόδους απομόνωσης.

«Γι΄αυτό και αναζητείται η αιτία αυτών των επιθέσεων σε έναν άνθρωπο που έχει αφιερώσει την ζωή του στη στήριξη των παιδιών. Ποιος κρύβεται πίσω από αυτές τις επιθέσεις;» φέρεται να λέει ο πατήρ Αντώνιος.

Το αποκαλυπτικό βίντεο

Related posts

Την Ακολουθία του Επιταφίου στην Τήνο παρακολούθησε ο Μητσοτάκης, με τη σύζυγό του Μαρέβα και την κόρη τους Σοφία

Ρίγη συγκίνησης και ευλάβειας: Κατάνυξη στους Επιταφίους όλης της Ελλάδας – Μοναδικές εικόνες

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα