“Αντιδράει ο οργανισμός μου”: Σε αγωνία οι τηλεθεατές-Επιστρέφει ο Νίκος Μουτσινάς μετά την περιπέτεια υγείας του

Ένα πρόβλημα υγείας αντιμετώπισε  ο αγαπημένος παρουσιαστής της μεσημεριανής ζώνης που έκανε τους τηλεθεατές να ανησυχήσουν.

Η συγγνώμη του

«Θα σας αποχαιρετήσουμε αυτή τη στιγμή και ζητώ συγγνώμη. Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, ο πόνος είναι αδιανόητος στο στομάχι μου, δεν μπορώ. Να είναι καλά η ροή, δεν έχω ροή μάλλον. Θα παίξει κάτι ωραίο, υπάρχει μεγάλη βιβλιοθήκη του καναλιού, θα παίξει κάτι πολύ ωραίο. Σας ευχαριστώ πολύ, είστε η καλύτερη παρέα γεια σας», είχε πει ο Νίκος Μουτσινάς στο κλείσιμο της εκπομπής.

Νίκος Μουτσινάς: Η μεγάλη επιστροφή

Το μεσημέρι της Πέμπτης ο Νίκος Μουτσινάς επέστρεψε στο «Καλό Μεσημεράκι» ανανεωμένος και εμφανώς καλύτερα μετά το στομαχικό θέμα που τον ταλαιπώρησε.

«Alcatrash κυρίες και κύριοι, είστε το φάρμακό μου, για εσάς σηκώθηκα. Καλά είμαι, χθες δεν ήμουν καλά για πάρα πολύ ώρα. Δεν είναι και αυτό επάγγελμα να πούμε. Δεν ήταν ωραίο γιατί τι είμαι πια γιατρός; Μπορούσα και νωρίτερα. Όλα καλά, όλα καλά. Μου έχετε φάει τα τζιέρια αντιδράει ο οργανισμός μου», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα