Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Αυτός είναι ο 28χρονος που δέχτηκε σφαίρα στον κρόταφο

Πυροβολισμοί στο Γκάζι σημειώθηκαν στις 7:00 το πρωί του Σαββάτου 16/12 έξω από το club Escape στην οδό Ιάκχου, με τρεις τραυματίες, όταν άγνωστοι άνοιξαν, τραυματίζοντας τον έναν εξ αυτών σοβαρά στο κεφάλι. Πρόκειται για τον 28χρονο Φ. Ρ., ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του DEBATER δέχτηκε σφαίρα στον κρόταφο.

Ο 28χρονος Φ. Ρ. που δέχτηκε σφαίρα στον κρόταφο

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του DEBATER, δύο ήταν οι δράστες της αιματηρής επίθεσης, οι οποίοι πυροβόλησαν σχεδόν εξ επαφής τους τρεις άνδρες, αφού πρώτα κατέβηκαν από ένα μαύρο Range Rover, το οποίο αναζητείται από την ΕΛΑΣ. Την έρευνα έχει αναλάβει το Τμήμα Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Υπενθυμίζεται πως οι τρεις άνδρες, δύο αδέρφια και ένας φίλος τους, είχαν έρθει στην Αθήνα από την Κρήτη για ένα μπάτσελορ πάρτι.

Οι ηλικίες των θυμάτων είναι 33, 28 και 24 ετών

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρέα των Κρητικών βρισκόταν στην Αθήνα καθώς ένας εξ αυτών είχε προγραμματίσει να παντρευτεί στις 29 Δεκεμβρίου. Αφού επισκέφθηκαν διάφορα νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας, για άγνωστο ακόμη λόγο, οι Κρητικοί διαπληκτίστηκαν με τους επιβαίνοντες του μαύρου Range Rover και υπάρχουν αναφορές πως πιάστηκαν στα χέρια. Τότε, ένας από τους δράστες έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί.

Έπεσαν τουλάχιστον τέσσερις πυροβολισμοί στο Γκάζι στην οδό Ιάκχου, καθώς περισυνελέγησαν από το σημείο ισάριθμοι κάλυκες.

Και οι τρεις τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», με την κατάσταση της υγείας των δύο εξ αυτών να χαρακτηρίζεται σοβαρή.

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα