Πυροβολισμοί έξω από το σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη (εικόνες- βίντεο)

Συναγερμός το βράδυ της Παρασκευής (16.04) καθώς άγνωστοι πυροβόλησαν προς το σπίτι του παρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη.

Αστυνομικοί έσπευσαν έξω από το σπίτι του παρουσιαστή, Μένιου Φουρθιώτη, το βράδυ της Παρασκευής, 16 Απριλίου, μετά από αναφορές για πυροβολισμούς. Για το περιστατικό ειδοποίησε ο ίδιος την αστυνομία.

Συγκεκριμένα, στις 22:20 άγνωστοι πυροβόλησαν το φυλάκιο που είναι στην είσοδο της μονοκατοικίας το οποίο δεν έχει φρουρό και ήταν άδειο.

Για το περιστατικό ειδοποίησε την αστυνομία ο ίδιος ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος όπως ενημέρωσε ένα άτομο με κουκούλα πυροβόλησε εννιά φορές στο φυλάκιο του σπιτιού του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αστυνομικοί έσπευσαν έξω από το σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη στον Διόνυσο μετά από την καταγγελία του ίδιου και εντόπισαν εννιά κάλυκες και οπές.

Αυτή τη στιγμή διεξάγεται έρευνα για το περιστατικό.

Αρχισυντάκτης Μενιου – Γιώργος Σφακιανακης
«Κανονίσαμε τα θέματα της σκαλετας για την εκπομπή κάποια στιγμή επειδή τον είχα ανοιχτή ακρόαση γιατί ήμουν σπίτι και έκανα κάποιες δουλειές παράλληλα άκουσα έναν εκκωφαντικό θόρυβο και κατάλαβα ότι ήταν πυροβολισμοί άκουγα τον Μένιο να ουρλιάζει και να λέει με σκοτώνουν. Τον έχασα από το ακουστικό και νόμιζα ότι σκότωσαν. Ζει με τις ξάδερφος του και την θεία του. Το κινητό είχε μείνει ανοιχτό και άκουγα τους πυροβολισμούς. Εγώ ειδοποίησα την αστυνομία»

Πηγή: dikaiologitika.gr

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»