Πρώτη φορά μετά τη σύλληψή του: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος “είδε” τη μικρή Λυδία-Η νέα της ζωή

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος «είδε» για πρώτη φορά -από την ημέρα της σύλληψής του- την κόρη του σε φωτογραφίες.

Η επαφή του συζυγοκτόνου με τη μικρή Λυδία

Ο καταδικασμένος για την δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά, τον Μάιο του 2021, αντίκρισε για πρώτη φορά -από την ημέρα που συνελήφθη από τις Αρχές- την κόρη τους, την μικρή Λυδία.

Θυμίζουμε ότι η οικογένεια της Καρολάιν ανέλαβε έκτοτε την φροντίδα του μικρού κοριτσιού, που πλέον ζει στο σπίτι της θείας της, σε προάστιο της Μανίλας. Η πλευρά της Καρολάιν δεν θέλει να έχει καμία επαφή η μικρή Λυδία με τον πατέρα της. Ούτε καν μέσω φωτογραφιών του κοριτσιού, ενώ φρόντιζε να είναι πάντοτε παρούσα στις συναντήσεις των γονιών του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με το εγγόνι τους.

Οι γονείς του καταδικασμένου ως δολοφόνου της νεαρής μητέρας, προσέφυγαν δικαστικά για παραβίαση των όρων επικοινωνίας με το παιδί, που δικαστήριο είχε ορίσει ότι μπορεί να γίνεται τις τελευταίες πέντε ημέρες κάθε μήνα, καθώς τους τελευταίους μήνες δεν έχουν κατορθώσει να δουν το παιδί.

Οι φωτογραφίες που έφτασαν στο κελί του

Στον φάκελο της δικογραφίας, υπήρχαν και 15 πρόσφατες φωτογραφίες με την μικρή Λυδία, από την ζωή της στις Φιλιππίνες, με την οικογένεια της αδελφής της Καρολάιν. Εικόνες από τη ζωή του παιδιού τόσο μέσα στη βίλα όπου ζει η θεία της, Ντόνα, όσο και από τον παιδικό σταθμό όπου πηγαίνει εκεί.

Αυτές τις φωτογραφίες έδειξαν τα μέλη της οικογένειάς του στον φυλακισμένο πιλότο, ο οποίος, όπως μεταφέρθηκε στον «αέρα» του ΑΝΤ1, είδε με μεγάλη συγκίνηση, καθώς ήταν η πρώτη φορά που έβλεπε το παιδί του, από την ημέρα που συνελήφθη, στο μνημόσυνο για την άτυχη Καρολάιν.

Related posts

Σαν σήμερα 19 Μαΐου: Η Γενοκτονία των Ποντίων στη σκληρότερη φάση της

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»