Προκαλούν οι συγγενείς των Δολοφόνων του Blue Horizon: «Οικογενειάρχης, παιδάκι έχει, ήταν η κακιά ώρα» – Δεν συλλυπήθηκαν καν τα αδέρφια του Αντώνη

Την ημέρα της κηδείας του άτυχου Αντώνη, μίλησαν στις εκπομπές και συγκεκριμένα στο Live News του MEGA οι συγγενείς των κατηγορούμενων.

Η σύζυγος του καπετάνιου υποστηρίζει πως δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει κάτι τέτοιο και επιμένει στην αθωότητά του, ρίχνοντας το φταίξιμο για την καταδίκη του στην ιεραρχία. Η θεία του ύπαρχου, από την άλλη πλευρά, συμφωνεί με τη γυναίκα του, αναφέροντας μάλιστα πως ίσως ήταν “η κακιά η ώρα”.

Αρνούνται κάθε κατηγορία οι οικογένειες των κατηγορουμένων

«Γνωρίζω πολύ καλά τον άνθρωπό μου. Σαφώς και όχι. Είναι πολύ συνεπής και υπεύθυνος στη δουλειά του. Το λάθος το πληρώνει πάντα η ιεραρχία. Καταλάβατε; Σε οτιδήποτε είναι η ιεραρχία. Αυτό είναι το θέμα», επισήμανε η σύζυγος κατηγορούμενου καπετάνιου.

Ενώ η θεία του ύπαρχου δήλωσε:

«Δουλεύει χρόνια. Είναι πολύ καλό παιδί. Αυτός δεν θα το έκανε αυτό το πράγμα. Εγώ δεν το νομίζω αυτό. Αυτός δεν κάνει τέτοια πράγματα. Οικογενειάρχης, παιδάκι έχει.

Να μη τον έσπρωχναν. Να τον κρατούσαν και να τον άφηναν σε άλλο λιμάνι, αν ήταν λαθραίος. Τώρα ήταν η κακιά ώρα. Δεν ξέρω βρε κορίτσι μου, αλλά εκεί δεν έπρεπε να είναι ένας λιμενικός; Είδαν έπεσε άνθρωπος, να τον πιάσουν. Που ήταν αυτοί οι ειδικοί εκεί πέρα. Πες ήταν ένας επιβάτης και γλίστρησε».

Στο άκουσμα των λέξεων που χρησιμοποίησε η τελευταία ο Νίκος Ευαγγελάτος τόνισε: «Δεν ήταν η κακιά η ώρα. Οι κακοί άνθρωποι ήτανε!».

Αξίζει να σημειωθεί πως και οι τέσσερις κατηγορούμενοι δηλώνουν, με τον ύπαρχο του Blue Horizon να επιμένει ότι δεν έσπρωξε τον 36χρονο στο κενό, δηλώνοντας πως γλίστρησε και έπεσε από τον καταπέλτη του πλοίου μόνος του, κάτι που έχει προκαλέσει οργή στο πανελλήνιο.

Μάλιστα, οι συγγενείς του, όχι μόνο δε συλλυπήθηκαν για τη δολοφονία του 36χρονου, αλλά ήταν επιθετικοί και στο μυαλό τους κυριαρχεί ο φόβος πως θα στιγματιστεί η οικογένειά τους.

Related posts

Μήτροπολίτης Πατρών: Πόλεμος κατά πατρίδας και Ορθοδοξίας, αντισταθείτε

Λαγούμια τέλος για τον παλαιοχριστιανό Μανώλη – Ψάχνει άμεσα σπίτι και δουλειά

Προσοχή τις επόμενες ώρες – Πότε έρχεται και νέα επιδείνωση μέσα στην εβδομάδα