#PowerOfLoveGR Αποκλειστικό-Αθηνά Χρυσαντίδου ετών 19: Τελικά λέει αλήθεια για ηλικία. Απόδειξη φωτιά [φωτο]

Ποια η πραγματική ηλικία της Αθηνάς Χρυσαντίδου από το Power Of Love; Έλεγε τελικά την αλήθεια;

Σάλο είχε προκαλέσει η έλευση της πανέμορφης Αθηνάς Χρυσαντίδου στο Power Of Love, αφού πολλά ακούστηκαν για την ηλικία της και το γεγονός, εάν κρύβει χρόνια, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει στο GossipLife.gr.

Πριν ενάμιση χρόνο την Αθηνά Χρυσαντίδου την είχαμε δει στο πλευρό του Λευτέρη Πανταζή, ωστόσο, τότε η ίδια δήλωνε απλά φίλη του τραγουδιστή.

Πριν έναν χρόνο, πήγε στο «Ραντεβού στα τυφλά» που παρουσίαζε ο Μάρκος Σεφερλής με σκοπό να βρει το ταίρι της και δήλωνε 19 χρονών. Την ίδια ηλικία όμως είχε και στην εκπομπή «Parole» της Αννίτας Πάνια.

Όλο αυτό το παρασκήνιο και η παραφιλολογία φαίνεται να εκνεύρισαν την Αθηνά Χρυσαντίδου, η οποία δηλώνει αμετανόητα ότι η ηλικία της είναι 19.

Για αυτό το λόγο, σύμφωνα με πληροφορίες και έρευνα του GossipLife.gr, η Αθηνά Χρυσαντίδου φαίνεται να είχε ανεβάσει μια απόδειξη φωτιά που αποδεικνύει ότι η ηλικία της είναι 19 ετών.

Όπως φαίνεται το 2015 η Αθηνά Χρυσαντίδου από το Power Of Love έκλεινε τα 17… και η φίλη της καθώς της ευχήθηκε έκανε και την αποκάλυψη που ζητούσαμε τόσο καιρό.

Τι ισχυρίζονται άνθρωποι που γνωρίζουν την Αθηνά Χρυσαντίδου από το Power Of Love

Σύμφωνα με πληροφορίες από το κοντινό περιβάλλον της Αθηνάς Χρυσαντίδου: «Εγώ ξέρω ότι είναι 24 χρονών, τώρα τι να σας πω, ούτε εγώ είμαι σίγουρος με αυτό με όλα αυτά που ακούω. Μπορεί να είναι και παραπάνω».

Μια παλιά της συμμαθήτρια λέει: «Παιδιά βλακείες 19 χρονών είναι όντως η κοπέλα και τον Μάρτιο γίνεται 20 στο ίδιο σχολείο ήμασταν και ξέρω και την μαμά της, είναι μικρότερη μου ενάμιση χρόνο, δεν είναι 24 ετών. Παλιά μάλλον δήλωνε 19 γιατί ντρεπόταν να πει ότι είναι τόσο μικρή λογικό είναι το έπαιζε μεγαλύτερη»

Όποια κι αν είναι η ηλικία της Αθηνάς Χρυσαντίδου αυτό που είναι ακόμα πιο juicy από τα χρόνια που κρύβει είναι το πρόσωπο με το οποίο έβγαινε. Πρόκειται για έναν πασίγνωστο τραγουδιστή και μάλιστα μεγάλης ηλικίας.

Πηγή

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»